Rådgiver innen veg- og trafikkteknisk utforming

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist11.06.2014

Strategi-, veg- og transportavdelingen har et overordnet ansvar for utviklingen av vegnettet i regionen. Dette skal vi gjøre med faglig rådgiving, koordinering og styringsstøtte. Trafikksikkerhetsseksjonen har nå ledig en stilling innenfor trafikkteknikk/-sikkerhet og vegutforming.

Viktigste arbeidsoppgaver

Du skal behandle fravikssøknader i forhold til vegnormalene og kunne bistå vegprosjekter med råd om veg- og trafikkteknisk utforming. Du skal også lede regionens faglige nettverk innenfor ITS (Intelligent Traffic Systems), samt delta i videreutvikling av trafikksikkerhetsarbeidet i regionen og faglig policy innenfor dette.

Ønsket bakgrunn

Vi ønsker at du har minst 3-årig utdanning på universitets- og høyskolenivå innenfor relevante fag. Erfaring innenfor vegprosjektering eller utforming av trafikktekniske løsninger er en fordel, men nyutdannede vil også kunne komme i betraktning. Du bør ha gode IT-kunnskaper og interesse for bruk av ny teknologi i trafikktekniske løsninger

For oss er det viktig at du er selvstendig, men lagspiller, ærlig, strukturert og omgjengelig. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er nødvendig.

En god arbeidsplass

I Statens vegvesen blir du del av et sterkt fagmiljø og en utpreget delekultur. Du blir godt ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk, og vi vil at du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte. Du får en god pensjonsordning.

Stillingen har kontorsted på Lillehammer hvor det er gode muligheter for å dyrke frilufts-, sports- og kulturinteresser, og det er ideelle forhold for barnefamilier.

Vi tilbyr lønn avhengig av din kompetanse i henhold til etatens lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Kjell Seim

Telefon

61 27 14 00

Mobil

970 66 012

Vis flere stillinger: