Ytre miljø-koordinator

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist15.06.2014

Vil du bidra til å ta vare på miljøet rundt oss?

Ytre miljø-koordinator

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft

- nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot!

Statens vegvesen skal bygge 4-felts motorveg på E16 mellom Sandvika og Vøyenenga. Prosjektet E16 Sandvika-Skaret arbeider nå med å bygge opp prosjektorganisasjonen og vi er i dag 15 ansatte. Prosjektet jobber for oppstart bygging i 2015.

Vi søker nå etter en motivert kollega i stillingen som ytre miljø-koordinator. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere, sikrer gode faglige løsninger.

Ytre miljø-koordinator

I stillingen vil du ha det overordnede ansvaret for det ytre miljøet i prosjektet med spesielt fokus på det biologiske mangfoldet knyttet til Sandvikselva. Jobben vil ellers bestå i:

  • oppfølging av prosjektets plan for ytre miljø
  • støyproblematikk både i gjennomføringsfase og permanent fase
  • forberede saker og delta på byggemøter
  • gjennomføre befaringer sammen med entreprenøren
  • myndighetskontakt med statlig og kommunal miljøforvaltning
  • oppfølging av registreringer og måleprogrammer

Vi har stort fokus på miljø i vegprosjekter. Er du opptatt av biologisk mangfold og ivaretakelse av miljøet rundt oss, ønsker vi deg med på laget!

Kvalifikasjonskrav

  • du må ha eksamen på masternivå fra universitet eller høyskole med relevante fagkombinasjoner
  • du bør ha kompetanse innen naturforvaltning og miljø
  • du bør ha erfaring fra store samferdselsprosjekter
  • interesse for miljø- og klimaarbeid og du ønsker å bruke din kunnskap sammen med oss i prosjektet

For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt har de rette personlige egenskapene og er egnet for stillingen. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen.

En god arbeidsplass

Hos Statens vegvesen blir du en del av en utpreget delekultur. Du kan alltid få faglig veiledning både fra ledere og kollegaer, og du blir godt ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk. Selv om arbeidsmengden kan være stor, vil vi at du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang på mange goder som er viktig for den livssituasjonen du er i.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Arbeidssted: Sandvika i Bærum kommune.

Har du spørsmål om stillingene kan du kontakte prosjektleder:

May Bente Hiim Sindre, mobil 92855543, e-mail may.sindre@vegvesen.no

Søk her


Vis flere stillinger: