Wood Future

StedTrondheim, Norge
ArrangørForum Holzbau/Nordic Trondheim 2014
Fra24.09.2014
Til26.09.2014
TidspunktSe program

Hvordan bygge framtiden med tre?

Økt bruk av tre, blant annet i urbant byggeri, er en viktig utvikling i møte med de klimautfordringene vi nå står ovenfor. En annen viktig problemstilling som vil være et tema på konferansen er hvordan både arbeidsprosess og produksjonsmetoder knyttet til trebruk kan tilpasses økt krav til effektivitet og økonomisk lønnsomhet i byggebransjen.

Dan Zohar fra Haugen/Zohar Arkitekter skal delta i en av parallellsesjonene sammen med Todd Saunders, Saunders Architecture og Mikko Summanen, K2S Architects. Temaet for sesjonen, som vil bli ledet av Børre Skodvin fra Jensen og Skodvin Arkitekter (NO), er hvordan småskalaprosjekter i tre egner seg for en eksperimentell innfallsvinkel knyttet til arbeidsprosess, produksjonsmetode og utvikling av nye tekniske løsninger.

Martin Anteman fra Blumer – Lehmann deltar i en annen parallellsesjon sammen med Fabian Scheurer fra DesigntoProduction og Lars Erik Wetterwald fra PreTre. Temaet for sesjonen som ledes av Matti Kairi fra Aalto University er om utvikling av digitalisering av design og industrielle produksjonsprosesser og hva som kjennetegner de aktørene som går foran på dette feltet. Dette er noen av våre innledere på konferansen.

Konferansen blir et møtested for alle som er opptatt av at det skal bygges mer i TRE – og vi samler aktører i hele verdikjeden fra skogvirke til ferdig bygg. Deltakere fra Norden, Mellom Europa og Canada kommer.

Program og påmelding