Multiconsult søker nye medarbeidere - Industri Olje og Gass Trondheim

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult Trondheim inngår i Region Midt og flytter inn i nyoppførte kontorlokaler i september 2014 sentralt på Sluppen i Trondheim. Enheten består av omlag 200 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vårt mål er blant annet å bidra i utviklingen av klimanøytrale byområder preget av arkitektur med høy kvalitet. Det å legge til rette for en infrastruktur med klimavennlig areal- og transportutvikling utgjør også en sentral del av vår virksomhet.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.06.2014

Multiconsult bygger bro mellom fortid og fremtid, og representerer en spydspiss innen teknologisk utvikling. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de uten unntak skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling.

Vi har bidratt til å muliggjøre samfunnsutviklingen i Norge siden 1908 og ser for oss at vi kommer til å prege samfunnsbyggingen også de neste hundre årene. Vi dyrker muliggjøringskulturen og behandler medarbeidere som gjerne heller sprenger grenser enn å gå rundt dem, som våre fremste ambassadører.

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere med erfaring fra industri olje og gass.

- Ønsker du å være med på å bidra til vår videre satsing og utvikling? Hvis "ja" ser vi frem til å høre fra deg.

Multiconsult tilbyr

•Et meget godt arbeidsmiljø preget kompetente og engasjerte medarbeidere

•Stillinger med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter

•Konkurransedyktige betingelser

•Gode pensjons- og forsikringsordninger

•Moderne lokaler sentralt i Trondheim

•Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken

•Firmahytter

•En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Dersom du blant våre utlyste stillinger ikke finner en konkret stilling som etterspør din kompetanse, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Du kan også ta direkte kontakt med oss via denne mailadressen: are.magne.kregnes@multiconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: