Kommunaldirektør - sentrumsutvikling

Ullensaker er en sentralt beliggende Østlandskommune i sterk vekst, med ca. 33.000 innbyggere. Kommunen ligger ca. 25 km nordøst for Oslo med to større tettsteder, Jessheim og Kløfta, med førstnevnte som administrasjonssted. Som vertskommune for hovedflyplassen på Gardermoen er Ullensaker kommune preget av vekst og utvikling, og en kommune med stort potensiale. Dette gir også kommunen både muligheter og utfordringer, og har medført en rivende utvikling av både infrastruktur, boligbygging og næringsetableringer.

FirmaMercuri Urval for Ullensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist15.06.2014

Ullensaker kommune søker en utviklingsorientert og målbevisst kommunaldirektør som er trygg, har faglig tyngde og som motiveres av å være premissleverandør for kommunens strategiske arbeid knyttet til samfunns- og næringsutvikling.Stillingen har ansvar for enhetene Areal og landbruk, Kommunale eiendommer, Kultur, Plan og næring, Utbygging og Vann, avløp, renovasjon og veg.

Kommunen er inne i en ekspansiv periode preget av store investeringer og viktige utviklingsprosjekter. Kommunaldirektøren har blant annet ansvar for kommunens overordnede planarbeid, og vil ha en viktig oppgave i å fremme planer og prosesser som sikrer gjennomføring i henhold til kommunens overordnede strategi. Viktige områder fremover vil være by- og næringsutvikling, med fokus på langsiktig arealplanlegging og infrastruktur, og stillingen vil være ledende i det helhetlige arbeidet med sentrumsutvikling.

Vi søker en kommunaldirektør som vil bidra til å gjøre kommunen enda mer attraktiv for næringsutvikling og innbyggere. Rette vedkommende til jobben har gode kommunikasjonsevner og god forståelse for samspillet mellom politikk, administrasjon og tjenesteyting i forhold til innbyggere, utbyggere og grunneiere.

Kommunaldirektøren vil få en pådriverrolle i forhold til videreutvikling av Ullensaker kommune som en av de raskest voksende kommunene i landet. Dette innebærer at strategiske og analytiske evner vil være viktig, men det må kombineres med beslutningsevne og handlekraft. Personen vi ser etter skal være omgjengelig og utadvendt, og flink til å skape og opprettholde relasjoner og nettverk.

Søkere må ha høyere utdanning innen et eller flere relevante fagområder, og ha dokumenterte resultater som leder.

Vi tilbyr gode muligheter til å bli med på spennende utfordringer med store faglige og personlige utviklingsmuligheter. Lønn etter avtale.

Ta gjerne kontakt med rådmann Tor Arne Gangsø tlf. 41562777, eller Mercuri Urval Board & Executive ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036/Anne Cecilie Braarud tlf. 975 59 089 for mer informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 15. juni 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: