Atlas Copco Tools Norge AS har inngått samarbeidsavtale med kNm Hydraulikk. –En avtale vi gleder oss over, sier Per Arne Martinsen i Atlas Copco Tools (til høyre) og Pål Bådsvik i kNm Hydraulikk.

Nytt Atlas Copco-samarbeid

Atlas Copco har inngått kontraktsamarbeid med kNm Hydraulikk AS.

Leder av Atlas Copco Tools AS i Norge, Per Arne Martinsen, sier i en pressemelding at kNm Hydraulikk blir en offensiv og kunnskapsrik partner med solid erfaring innen bolting.

–Kjenner merkene godt

–De har ført Rapid Torc-produkter, som er et av de mest foretrukne verktøyene innen land- og oljebasert industri, siden de startet i 2008, og de kjenner merkene godt, sier Martinsen.

Totalleverandør

Ved å inngå kontraktssamarbeid med Atlas Copco Tools Norge AS har kNm Hydraulikk blitt en totalleverandør av både strekk- og vri verktøy. Produktene er tidligere levert av henholdsvis Rapid Torc og Ten Tec, men vil heretter bli levert fra Atlas Copco Tools.

–Solid fundament

–Atlas Copco-navnet gir oss en ny signatur i det norske markedet, samt et solid økonomisk fundament for å imøtekomme de strategiske valg som må tas for å oppnå suksess, særlig i olje- og gass-markedet. Dette gleder vi oss til, sier Pål Bådsvik som er leder i kNm Hydraulikk AS.

Døgnservice

kNm Hydraulikk tilbyr lokalservice hele døgnet hver dag hele uken.

–Vi har både stasjonært og mobilt kalibreringsutstyr, og kan kalibrere verktøy opptil 70 000 Nm. For kunder med kortvarige, akutte og/eller prosjektrelatert behov som foretrekker å leie utstyr, tilbyr kNm Hydraulikk en solid utleiepark, sier Bådsvik.