Avdelingsingeniør VVAR

FirmaRingebu Kommune
FylkeOppland
Søknadsfrist05.06.2014

Ledig 3. årig vikariat som Avdelingsingeniør VVAR

Ringebu kommune søker avdelingsingeniør i 3-årig 100 % stilling innen vei, vann, avløp og renovasjon.

Stillingen er opprettet for å dekke inn en av våre ingeniører som har fått ansvaret for oppfølging av flomforebygging og oppryddingsarbeid etter flommen i 2013.

Stillingen er en del av et felles ingeniørfagmiljø ved plan og tekniske tjenester i Ringebu kommune

I Ringebu er det ca.66 km kommunale veier, 250 km vann- og avløpsnett med tilsammen 55 trykkøkningsstasjoner, høydebasseng, pumpestasjoner og renseanlegg. VVAR avdelingen er med sine 13 medarbeidere ansvarlige for at denne tjenesten fungerer.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

  • Saksbehandling innen vei, vann og avløp
  • Planlegging og koordinering av vedlikehold av det kommunale veinettet
  • Planlegging og gjennomføring av drifts- og investeringstiltak innen vei, vann og avløp
  • Andre oppgaver innen kommunalteknisk avdeling må også påregnes.

Vi søker en medarbeider som har evne til å arbeide effektivt og resultatorientert både selvstendig og i samarbeid med andre. Vedkommende må ha bachelorgrad/(høyere utdanning) innen relevant fagområde for stillingen, kunne kommunisere godt både skriftlig og muntlig, ha gode samarbeidsevner og bidra til et godt arbeidsmiljø. Det er også ønskelig at vedkommende har minimum 3 års arbeidserfaring i relevant fagområde.

Vi tilbyr lønn etter avtale og en god pensjonsordning i KLP. Hjemmekontorløsning.

Ledig fra: snarest.

Søknadsfrist: 5. juni 2014

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte John Ole Sørsveen på telefon 61 28 30 64 / 930 24 760 eller e-post; jso@ringebu.kommune.no

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”. Eller sende søknaden til Ringebu kommune,

2630 Ringebu innen 05.06.14 Søknaden merkes ingeniør sak 14/1301. Manuell søknad skal skje på eget skjema merket med saksnummer. Manuelt søknadsskjema lastes ned på www.ringebu.kommune.no eller få ved henvendelse til Ringebu kommune Fellestjenesten, tlf. 61 28 30 00.

Vis flere stillinger: