Planlegger/arealplanlegger

FirmaRingebu Kommune
FylkeOppland
Søknadsfrist05.06.2014

Fast 100% stilling som planlegger/arealplanlegger i Ringebu kommune

Den ledige stillingen er en del av et team på 3 planleggere og inngår i plan og tekniske tjenester i kommunen med 50 ansatte. Ringebu kommune har mange utfordringer innen planområdet. Vi vil nevne kommuneplan for Ringebu, Ny E6 gjennom Ringebu, ny avkjøring til Vålebrua, sentrum i Ringebu og planlegging for OL søknad i 2022. I kommunen er det stor aktivitet innen bolig- og hyttebygging, sentrumsutvikling og store infrastrukturprosjekter. Har du relevant fagkompetanse, interesse for arealplanlegging, GIS og har lyst til å være med på å påvirke denne utviklingen?

Arbeidsområde:

Omfatter i hovedsak kommuneplanarbeid, behandling av private reguleringsplaner og utarbeiding av arealplaner i kommunens egen regi. Dette inkluderer saksforberedelse til politisk behandling, medvirkning og samarbeid med kommunens innbyggere, myndigheter, utbyggere og andre interessenter. Deltakelse i oppbygging og administrering av kommunens digitale arealplanbase, som er basert på GISLINE.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter en arealplanlegger/ landskapsarkitekt/ arkitekt/sivilingeniør/ ingeniør med fagkompetanse innenfor nevnte arbeidsområde, eller person med annen relevant høgskole- eller universitetsutdanning.

Vi legger ellers vekt på at den som ansettes:

  • har evner til å arbeide selvstendig, men også i team, er initiativrik og kreativ
  • har god erfaring med bruk av digitalt planverktøy til produksjon og forvaltning av arealplaner
  • har kjennskap til offentlig saksbehandling etter plan- og bygningsloven og annet relevant lovverk
  • har god skriftlig og muntlig framstillingsevne og er serviceinnstilt
  • er positiv og bidrar til å bevare og videreutvikle et godt arbeidsmiljø

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Det forventes at du er tillitsvekkende og respektfull overfor alle du møter. Du må ha gode sosiale ferdigheter og være lojal mot politiske vedtak. Du må dele vårt verdigrunnlag som sier at vi skal være redelige, profesjonelle, nyskapende og inkluderende.

Vi kan tilby:

  • varierte og spennende planoppgaver i tilknytning til kommunens
  • utvikling
  • et trivelig og godt arbeidsmiljø
  • fleksitidsordning
  • lønn etter avtale
  • Vi tilbyr lønn etter avtale og en god pensjonsordning i KLP. Hjemmekontorløsning.

Ledig fra: snarest.

Søknadsfrist 5. juni 2014

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte Gunhild Haugum på telefon 61 28 30 63 eller e-post; gunhild.haugum@ringebu.kommune.no eller Jostein Gårderløkken på telefon 61 28 30 00 eller e-post; jostein.gaarderlokken@ringebu.kommune.no

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”. Eller sende søknaden til Ringebu kommune,

2630 Ringebu innen 5.juni.14. Søknaden merkes arealplanlegger sak 14/1249. Manuell søknad skal skje på eget skjema merket med saksnummer. Manuelt søknadsskjema lastes ned på www.ringebu.kommune.no eller få ved henvendelse til Ringebu kommune Fellestjenesten, tlf. 61 28 30 00.

Vis flere stillinger: