Serviceelektriker

Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Personalhuset Staffing Group har 35 kontorer, og uansett hvor du møter oss, vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. For mer informasjon se www.personalhuset.no

FirmaPersonalhuset for kunde
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfrist06.06.2014

Personalhuset Staffing Group søker for kunde en selvstendig og strukturert Serviceelektriker

Vi søker en serviceelektriker som er ansvarsbevisst og har god evne til å jobbe strukturert.

Her vil du få: Selvstendig jobbing i et spennende firma der tillitt til medarbeiderne står høyt. Du vil få mulighet til å styre dine egne dager med timeavtaler og disponere dine egne dager. Opplæring i prising, utarbeidelse av tilbud og kundeoppfølging vil du bli gitt slik at du kommer inn i systemer og arbeidsmåte. Det er konkurransedyktig lønn og veldig gode arbeidsvilkår. Du vil overta en allerede opparbeidet kundegruppe du skal jobbe med i tillegg til mulighet til å opparbeide egne.

Det er et krav at du:

  • har fagbrev som elektriker gruppe L
  • har erfaring som servicemontør
  • har førerkort klasse B

Egenskaper som lojalitet, arbeidsmoral, god på kundebehandling og imøtekommenhet vil bli vektlagt i tillegg til faglig dyktighet .

Kontaktpersoner: Personalhuset Staffing Group AS

Rådgiver Lene Bunes, tlf.: 94 84 82 69

Søk stilling

Vis flere stillinger: