Betongteknolog

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehamer / Oslo
Søknadsfrist15.06.2014

Gjør en viktig jobb for å utvikle og kvalitetssikre materialene som brukes i vegbygging!

I Ressursavdelingen, seksjon for Veg- og materialteknologi har vi en ledig stilling knyttet til seksjonens laboratorium i Oslo.

En av våre hovedoppgaver er å bistå prosjektene i regionen med kontroll av utførelse og kvalitet på materialene som brukes til vegbygging. Vi utfører laboratorie- og feltundersøkelser innen geoteknikk, betong, steinmaterialer, asfalt og geosynteter. På fagområdet betong utfører vi spesialanalyser for hele Statens vegvesen, og vi utfører forsknings- og utviklingsprosjekter i samarbeid med Vegdirektoratet. Dette er en jobb for deg som liker å jobbe mye inne i laboratoriet, men som også kan tenke deg enkelte oppdrag ute på anlegg.

Oppgavene dine vil i hovedsak være analysearbeid og rapportering inne i laboratoriet, samt planlegging og gjennomføring av forsknings- og utviklingsprosjekter. Det vil også være noe kontroll og prøvetaking ute på veganlegg. Du vil være del av en faggruppe som samarbeider tett inne, mens du vil jobbe mer selvstendig når du er ute på anlegg.

Det er en fordel om du har noe erfaring fra tilsvarende arbeid. Rapportering gjøres elektronisk, så det er nødvendig at du er fortrolig med bruk av data.

Ønsket bakgrunn

  • bachelorgrad fra bygg med fagkrets betongteknologi eller organisk kjemi
  • relevant erfaring
  • grunnleggende datakunnskaper
  • førerkort klasse B

For kandidater med praksis fra det aktuelle fagområdet, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Et godt sted å jobbe

I Statens vegvesen blir du del av en utpreget delekultur. Du vil arbeide selvstendig, men samtidig være del av en faggruppe som samarbeider tett. Du kan alltid få faglig veiledning både fra ledere og kolleger, og du blir godt ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk.

Stillingen lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent pensjonstilskudd til Statens pensjonskasse. På tjenestereiser dekkes utgifter etter bestemmelsene i Statens reiseregulativ. Vi har meget god pensjons- og låneordning i Statens pensjonskasse. 

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Oddny Jørgensen

Mobil

913 80 302

Vis flere stillinger: