Salgssjef Brannsikkerhet

Stanley Security er en del av Stanley Black & Decker konsernet som er blant de 500 største børsnoterte selskapene i USA med en verdi på over 10 milliarder USD. Stanley Security er verdens største og mest lønnsomme leverandør av sikkerhetsløsninger med en total omsetning på over 3 milliarder USD. Vi har 65 års erfaring i Norge og er landsdekkende med 320 ansatte. Vi tilbyr blant annet følgende løsninger til privat næringsliv og offentlig sektor: innbrudd- og ransalarm, kameraovervåking, adgangskontroll og ID-kort, sporingssystemer, varesikring og kundestrømsanalyse.

FirmaStanley Security
FylkeOslo
Søknadsfrist27.06.2014

Stanley Security er global markedsleder innen teknisk sikkerhet. Vi leverer sikkerhetsløsninger i et marked der sikkerhet blir stadig viktigere. For 2014 har vi satt oss klare mål for vekst, og en viktig del av å nå dette målet vil være å etablere oss innenfor brannsikkerhet. I Sverige er vi store innenfor brannsegmentet og vi ser et stort potensiale også for det norske markedet. Vi skal hjelpe våre kunder med å ivareta deres behov for brannsikkerhet ved å tilby brannalarmer tilpasset hver enkelt bedrift og de lokale forholdene.

Vår nye salgssjef vil være involvert i etableringen av segmentet der struktur, strategi og prosesser skal defineres og implementeres. I tett samarbeid med Sverige skal vi opprette et Nordic Fire Team, der vi på tvers av landegrensene samarbeider for å oppnå nordisk suksess innenfor brannsikkerhet. Vedkommende vil være en aktiv bidragsyter til at Stanley Security blir den foretrukne leverandøren på brannsikkerhet i Norge. På sikt vil du også få ansvaret for å bygge opp ditt eget KAM-team og ha personalansvaret for disse.

På det operative planet vil du være ansvarlig for hele verdikjeden fra salg, til leveranse og ettermarked. For å sikre en høy grad av profesjonalitet og service gjennom hele kundereisen, vil du lede et kundeteam bestående av prosjektleder, installasjon og service. Du vil også jobbe aktivt med å etablere nye kunderelasjoner i et voksende marked, samt vedlikeholde eksisterende relasjoner innenfor definerte segmenter.

Den vi ser etter har solid erfaring med større salgsprosesser og gjerne nettverk blant entreprenører, innen elektro- og konsulentbransjen. Du er proaktiv og selvstendig, og motiveres av muligheten til å være med å bygge opp et nytt satsingsområde for Stanley Security.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Alf Gunnar Nilsen, tlf. 975 59 038 eller Ida Beinnes Hoff, tlf. 975 59 032. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 8. juni 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: