Erfarne ingeniører innen samferdsel og bygg

FirmaAdecco
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist09.06.2014


For en av våre mest spennende kunder i Lillehammer søker vi etter både erfarne ingeniører og rådgivere innen samberdsel og bygg (vei/jernbane og VVS.) Firmaet er et at landets ledende rådgivnings- og prosjekteringsselskap. Som rådgiver/ingeniør der vil du har store mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og både bruke og utvilke din kompetanse!

Arbeidsoppgaver:

Assistering/planlegging/prosjektering og oppdragsledelse i prosjekter (avhengig av erfaring, interesse og plannivå)

Dirkete kontakt med oppdragsgivere som i hovedsak er bane-/veimyndigheter, kommuner og private aktører. Kvalifikasjoner:

Udanning fra høyskole/universitet eller tilsvarende med relevante fagvalg. Feks. innen kontruksjonsteknikk, veiplanlegging eller prosjektadministrasjon

Selvstendig, fleksibel, omgjengelig, god teknisk innsikt, praktiske evner og god skriftligfremstillingsevne i norsk.

Vi forventer at du er villig til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og liker å jobbe med kunder i en utfordrende og spennende hverdag.

Konkrete stillinger er som følger:

Senioringeniør samferdselskonstruksjoner evt. byggkonstruksjoner. Min 12 års relevant erfaring, fortrinnsvis ing./siv.ing., betydelig erfaring fra prosjektering og dimensjonering av konstruksjoner. Erfaring med G-prog, Cad-verktøy. Erfaring med Revit er et fortrinn. BIM kompetanse.

Erfaren vvs ingeniør: ønsker 4 års relevant erfaring, fortrinnsvis ing/siv.ing, erfaring fra prosjektering og dimensjonering av ventilasjonsanlegg, og/eller varmeanlegg, kjøleanlegg, sanitæranlegg. Gjerne erfaring med G-prog, Magicad, Revit og BIM kompetanse.

Erfaren veiplanlegger: min. 2-5 års erfaring innen veiplanlegging. Som driver og evt. gruppeleder.

Vi tilbyr:

Spennende og utviklende jobb i et meget anerkjent firma

Lønn etter gjeldende tariffer

Mulighet for fast jobb for rett person etter prosjektperioden er over

Tilgang på Adeccos Fordelsprogram

Er du en av de personene vi er på utkikk etter? Ta kontakt ved å søke på denne annonsen/stillingen. Relevante søkere vil bli kontaktet fortløpende uavhengig av søknadsfrist.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Nina Elvestad

Telefon

61 26 64 00


Vis flere stillinger: