Terje Gjøsæter blir ny salgsdirektør i Gyproc.

Terje Gjøsæter ny salgsdirektør i Gyproc

I løpet av 2014 gjennomfører Gyproc betydelige forsterkninger innenfor salg og salgsledelse. Flere medarbeidere skal ansettes, og først ut er Terje Gjøsæter som blir ny salgsdirektør fra 2. juni.

I de nærmeste månedene kommer ytterligere en key account manager, to salgsrepresentanter (i region vest og midt/nord)samt en salgsingeniør innenfor spesifikasjonssalg på plass.

I løpet av noen måneder skal fem nye ressurspersoner på plass for å jobbe målrettet ut mot kundene.

- Nyansettelsene er en del av Gyprocs målsetting om å forsterke sin posisjon i det norske markedet ytterligere, heter det i en melding fra selskapet.

– Det er bransjen og alle de muligheter vi har med å nå markedet med systemene/løsningene til Gyproc og Saint-Gobain, som gjør stillingen interessant. I Saint Gobain-konsernet er Gyproc en del av et habitat hvor man kan trekke store veksler på hverandre. Dette er en utrolig spennende setting, forteller Terje Gjøsæter på spørsmål om hvorfor han ønsker å jobbe i Gyproc.

Gjøsæter fortsetter med å trekke frem det han mener er Gyprocs styrke i markedet:

– I tillegg til nettverket i Saint Gobain er Gyprocs egne systemer og løsninger et konkurransefortrinn. Høy fokus på innovativ produktutvikling gjør at man er med og legger premissene på fremtidens bygg, mener han.

Gjøsæter gleder seg til å ta fatt i ny jobb. Han forteller at han vil bruke god tid på å sette seg inn i både fag, kunder og muligheter. Gjøsæter har bakgrunn fra IT-bransjen og annen tjenesteytende næring, og ser store muligheter for å trekke med seg disse erfaringene inn sin nye jobb.

– Jeg ser frem til å dykke ned i Gyprocs kundebase og bli godt kjent med både små og store kunder. Med det utgangspunkt at kunden står i fokus er det viktig å legge opp til en tett og god dialog, avslutter Gjøsæter.