Landskapsarkitekt

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist04.06.2014

Statens vegvesen står foran mange utfordrende planoppgaver på riks og fylkesvegnettet i Buskerud i årene fremover. Vi skal blant annet bidra til å nå ambisiøse målsetninger i Buskerudbyen , vi skal planlegge ny riksveg 23 fra Linnes i Lier til kryss med E18, planlegge nytt tunnelløp i E134 Strømsåstunnelen med omlegging av krysset på Bangeløkka. Oppgavene spenner fra å planlegge møtefrie firefeltsveger til kompliserte byutfordringer, tiltak for kollektivtrafikk og myke trafikanter. For å løse disse oppgavene er Plan- og prosjekteringsseksjonen i Buskerud spesielt på jakt etter nye medarbeidere med solid erfaring fra offentlig eller privat virksomhet. Seksjonen hører til Ressursavdelingen i Region sør. Du vil bli inkludert i en seksjon med drøyt 30 medarbeidere som jobber med spennende oppgaver på alle plannivå, fra kommune-delplaner til reguleringsplaner og byggeplaner. Kontorsted er for tiden Drammen.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil bl.a. være å delta som fagansvarlig landskapsarkitekt i reguleringsplanprosjekter og byggeplaner, oppfølging av konsulenter samt noe egenprosjektering. Det forventes lite reising, kun befaringer og møter internt i fylket.

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn

  • Landskapsutdannelse, fra universitet eller høyskole, min. 5 år.
  • Hvis du har sterk og allsidig praksis eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).
  • Erfaring som landskapsarkitekt med planlegging og prosjektering innen vegfaglige tema.

Vi er i utgangspunktet ute etter en erfaren person, men nyutdannede kan også søke.

Dette vil vi også legge vekt på

  • Evne til å ta initiativ og finne løsninger i stadig nye situasjoner
  • Overblikk og evne til å se sammenhenger
  • Evne og vilje til å samarbeide
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Kjennskap til DAK-verktøy

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid. Vi tilbyr blant annet disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Unni Hennum Bergill på tlf. 32 21 44 47 eller mobil tlf. 90 62 11 66. Søknadsfrist er satt til 4. juni 2014.

Søk stilling

Vis flere stillinger: