Leder Miljø og sikkerhet

Norconsult AS er med sine 2750 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.06.2014

Norconsult er et av Norges ledende miljøer innen fagområdene miljø og sikkerhet og leverer tjenester innen fra et multidisiplint fagmiljø. Våre tjenester bidrar til økt sikkerhet både for våre kunder og for samfunnet som helhet. Vi har store og solide fagmiljøer på flere kontorer i Norge. De største er på hovedkontoret i Sandvika og i Horten.

På miljøsiden spenner Norconsult over et bredt spekter av miljøfaglig kompetanse, der miljøeffektiv ressursutnyttelse, forurensning av det ytre miljø og helsemessige påvirkninger står sentralt. Fagmiljøene leverer generell miljøoppfølging og miljørådgivning i prosjekter. Vi bidrar konstruktivt i alle prosjektfaser, fra utredninger og overordnede planer, til prosjektering og oppfølgende resultatvurdering. Norconsults miljøpolicy innebærer at vi tar et særskilt ansvar for den generelle miljøoppfølgingen i prosjekter der Norconsult er involvert.

Innen sikkerhet leverer vi tjenester innen samferdsel, IKT, vann- og energiforsyning, bygg, brannteknikk og akutt forurensning bidrar til økt sikkerhet både for våre kunder og samfunnet som helhet. Vi skaffer oversikt over trusler og sårbarhet og får sortert og prioritert risikoområdene. Vi har medarbeidere med politifaglig kompetanse som kan utføre trusselvurderinger, sikkerhetsanalyser og utredning av sikringstiltak. Norconsults store ressursbase av kompetent personell gir både kapasitet, fleksibilitet og styrke til å møte samfunnets og virksomhetenes sikkerhetsutfordringer i en ny tid.

Norconsult Bergen

Kontoret i Bergen er ca. 160 medarbeidere med og utgjør bredt og solid fagmiljø innenfor mange markedsområder. Vi samarbeider tett med de andre seksjonene lokalisert i Bergen og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen sentrum, med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Vi har firmabiler for benyttelse i tjeneste, og som en del av vår miljøprofil, satser vi på elbil.

Nyopprettet seksjon for miljø og sikkerhet i Bergen

Miljø og sikkerhet er sterkt voksende forretningsområder hos Norconsult i Bergen. Vi har i den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi legger opp til sterk vekst i løpet av de kommende årene. Vi søker etter den rett til å lede denne utviklingen. Du har en solid faglig bakgrunn innenfor et av de aktuelle forretningsområdene, ledererfaring og godt inngrep i markedet. Du har ambisjoner om å være med på å bygge opp en slagkraftig organisasjon. Utviklingen vil skje i nært samarbeid med tilsvarende fagmiljø i Norconsult.

Vi er utkikk etter deg med kompetanse innen bl.a.:

  • Miljøgeologi
  • Hydrogeologi
  • Arbeidsmiljø
  • Brannsikkerhet
  • Samfunnssikkerhet

Kvalifikasjoner:

  • Master eller tilsvarende
  • Minst 5 års relevant erfaring
  • Gode relasjoner i bransjen og mot kunder vil være en fordel
  • Ledererfaring

Vi kan tilby:

  • Spennende prosjekter i et tverrfaglig miljø
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere
  • Uformell, solid arbeidsplass med flat organisasjonsstruktur

Innsending av søknad

Søknad med CV vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no.

Kontaktpersoner:

Jens Kvarekvål

tlf: +47 55375533

mob: +47 45404533

Vis flere stillinger: