Tre nye Hallmaker-kontrakter

Hallmaker har fått tre ny store kontrakter den siste tiden.

Hallmaker skal bygge et kontor- og lagerbygg i Risavika Havn. Dette skal leies ut til Asco AS, som er et oljerelatert selskap.

Kontor- og lagerbygget er på 3425 m2. Bygget skal overleveres i oktober 2014.

Risavika Havn er ISPS-godkjent og definert som EU-havn. Havnens strategiske beliggenhet ved the Northern Maritime Corridor gjør at man når kontinentale havner på 24 timer.

Havnen er en av landets ledende intermodale havner og spiller en nøkkelrolle i næringsutvikling og verdiskaping i Stavanger-regionen og resten av Norge. Nærheten til Stavanger Lufthavn Sola og Godsterminalen på Ganddal, Sandnes, gjør havnen til en naturlig og effektiv første havn inn i Norge - og den siste ut.

Enger Transport

Hallmaker skal også levere et kombinert kontor, lager- og verkstedbygg til Enger Transport

i Enebakk.

Kontor- lager og verkstedbygget har et gulvareal på 3730 m2. Her er byggestart planlagt august 2014 , alternativt våren 2015.

Enger Transport ble startet av Knut Enger i 1971, med 1 bil som gikk i trafikk hos Bilspedition.

I dag teller bilparken deres 100 biler og 220 containerhengere. Herav 36 sidelastere, noe som gjør Enger til en av Europas største sidelaster operatører.

Lastebilverksted

Den tredje kontrakten de har inngått er med Oslo Lastebilservice Eiendom AS om oppføring av moderne lastebilverksted i Nordstrandveien 127 ved Skulleruddumpa.

Bygget er på totalt 1000m2 og inneholder moderne lastebilverksted med 5 gjennomgående verkstedspor, samt kontor og verkstedmottak i enden av bygget. Byggherre er opptatt av energi og miljø og vil benytte topp moderne installasjoner for luft og varme.

- Vi har leid lokaler på Ulven i mange år og vært på leting etter egnet tomt lenge. Beliggenheten i Skullerud dumpa vil gjøre oss lett tilgjengelige for våre eksisterende og nye kunder, i tillegg til at vi får profilert oss veldig bra med beliggenhet inntil E6 syd. Hallmaker kom tidlig opp med et godt konsept og vi så av tidligere referanser at de kunne løse vårt behov, sier Jan- Erik Nilsen, daglig leder og eier i Oslo Lastebilservice Eiendom AS.