Daglig leder Bjørn R. Grepperud i Insenti. Foto: Insenti

Sterk resultatfremgang for Insenti

Insenti oppnådde i 2013 et driftsresultat på kr 19,8 millioner kroner, noe som utgjør en økning på 78 prosent sammenlignet med 2012.

Det skriver Insenti i en pressemelding onsdag.

Omsetningen i 2013 økte, ifølge pressemeldingen til 309,3 millioner kroner mot kr 177,9 millioner kroner i 2012. Det er spesielt økt etterspørsel etter byggherrestyrte delentrepriser som bidrar til omsetningsøkningen, skriver prosjektledelse- og rådgivingsselskapet.

– 2013 ble et godt år for Insenti. Vi har ferdigstilt tre store rehabiliteringsprosjekter, og våre tjenester innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse og KS/HMS blir etterspurt av flere byggherrer. I 2013 har vi vært engasjert i rundt 50 prosjekter av ulik størrelse og karakter, sier daglig leder Bjørn R. Grepperud i pressemeldingen.

Grepperud uttaler at utsiktene for 2014 er gode.

– Vår kapasitet innenfor byggherrestyrte delentrepriser er godt belagt, og vi har en god ordresituasjon innenfor prosjekt- og prosjekteringsledelse. Vi forventer derfor en tilfredsstillende omsetnings- og resultatutvikling i 2014.

Insenti er en ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjektledelse, herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser, i Oslo og Akershus. Selskapet har for tiden 35 ansatte.