Prosjektdirektør

Helse Stavanger HF, Stavanger Universitetssjukehus eies av Helse Vest, og har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Med 7300 ansatte er vi en av regionens største virksomheter. Foretaket har fire hovedoppgaver; pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, pasientopplæring og forskning. Vår visjon er at vi gjennom disse oppgavene skal fremme helse og livskvalitet. Medisinsk og helsefaglig forskning er et dedikert satsningsområde for Helse Stavanger HF. Helseforetaket skal trygge nære sykehustjenester, ha en helhetlig behandling og en effektiv ressursbruk .Vi har dessuten en rekke kompetansesenter og spesialfunksjoner. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vi ønsker å tilknytte oss de beste fagfolkene. Vi jobber derfor kontinuerlig med tilrettelegging for økt trivsel og godt arbeidsmiljø.

Prosjekt sykehusutbygging arbeider nå med tidligfaseplanlegging for nytt sykehus og er for tiden inne i konseptfasen. Prosjektet har stor oppmerksomhet i regionen og i aktuelle beslutningsorganer.

Mer informasjon om helseforetaket finner du på: www.helse-stavanger.no

Helse Stavanger HF, Stavanger Universitetssjukehus skal nå ansette ny Prosjektdirektør.

FirmaHelse Stavanger HF
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist09.06.2014

Et av Norges mest spennende byggeprosjekter

Vi søker en person som ønsker å ha sentral posisjon i forhold til å utvikle helseforetakets nye sykehus og et overordnet ansvar for prosjekter tilknyttet sykehusutbyggingen. Prosjektdirektør skal arbeide med å føre arealplan inn i et formelt løp for tidligfaseplanlegging av sykehusutbygging gjennom idéfase, konseptfase, forprosjektfase og gjennomføringsfase. I tillegg til å lede et eget team vil Prosjektdirektør ha lederansvaret for prosjektorganisasjonen og for å utvikle den i henhold til behovene som oppstår i de forskjellige fasene. Prosjektdirektør rapporterer til Viseadministrerende direktør.

Den vi søker må ha solid og relevant utdanning, samt erfaring fra en ledende posisjon i komplekse utbyggingsprosjekter. Det er viktig å kunne tenke strategisk og fremtidsrettet. Vi vektlegger gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, spesielt med tanke på den store kontaktflate både internt mot brukerorganisasjoner, eier, leverandører, offentlige myndigheter og media mfl.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en spennende organisasjon med mye kompetanse, og til konkurransedyktige betingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Knut Olav Olsen, tlf 97 55 90 42, Arvid Bø, tlf 975 59 045 eller viseadministrerende direktør Inger Cathrine Bryne, tlf 91 35 67 88. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 9. juni 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver inntil søknadsfristens utløp.

Søk stilling

Vis flere stillinger: