Teknisk sjef

VestlandsHus AS er en veletablert kjede med ambisjoner. Kjeden styres fra hovedkontoret i Ålesund, hvor vår kjernevirksomhet er arkitekt og konsulentvirksomhet for våre medlemmer, samt drift og utvikling av kjeden. Våre medlemmer selger og bygger ca. 350 boenheter årlig, og du finner dem fra Alta i nord til Fredrikstad i sør.

FirmaVestlandsHus
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en entusiastisk og dyktig Teknisk sjef som vil lede teknisk avdeling i VestlandsHus. Teknisk sjef vil spille en nøkkelrolle for at VestlandsHus blir en av de ti største boligbyggerne i Norge. Vi søker en ledertype som er fremtids- og forretningsorientert. Du må være en god kommunikator og like å arbeide sammen med andre. Din rolle og dine oppgaver krever at du er flink til å involvere deg og skape engasjement i både egen avdeling og over for medlemmer.

Arbeidsoppgaver

- Lede og utvikle teknisk avdeling

- Produktutvikling og budsjettansvar

- Byggteknisk rådgiver for våre medlemmer

Ønskede kvalifikasjoner

- Erfaren Ingeniør innen byggfag

- Ledererfaring og gode kommunikasjonsegenskaper

- God kjennskap til lovverk og tekniske forskrifter

Vi tilbyr en meget spennende og utfordrende lederstilling, med gode påvirkningsmuligheter som gir rom for selvstendighet og egenutvikling. Konfidensiell behandling om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

For mer informasjon ta kontakt med Marius Halvorsen i Personalhuset. Tlf: 982 95 198 - Mail: marius.halvorsen@personalhuset-sg.com

Richard Taylor - Tlf: 982 95 163 - Mail: richard.taylor@personalhuset-sg.com

Vis flere stillinger: