Sivilingeniør / Ingeniør VVA

FirmaVA Consult
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

VA CONSULT AS er et selvstendig og uavhengig rådgivende ingeniørfirma innen vei, vann og avløp. Firmaet ble etablert i 2008 med kontorsted i Sandefjord. I 2012 ble datterselskapet VA consult Grenland AS etablert, med kontorsted i Skien.

Per januar 2014 er vi totalt 16 ansatte i VA consult gruppen, hvorav 5 sivilingeniører og 11 ingeniører. Vi er i fortsatt organisk vekst og vil ansette 1-2 medarbeidere i Skien i løpet av 2014.

Vår kjernevirksomhet er utredning, planlegging og prosjektering av vei-, vann- og avløpsanlegg. Oppdragene utføres for offentlige og private utbyggere, samt privatpersoner som trenger bistand. I tillegg utfører vi byggeledelse innen kommunaltekniske anlegg, samt landmålingstjenester.

Er du en VA-ingeniør som vil være en del av ett godt arbeidsmiljø innen bygg og anlegg?

Vi har en økende oppdragsmengde og søker nå etter en dyktig medarbeider til vårt kontor i Grenland der vi fremst jobber med de viktige spørsmålene knyttet til vann, klima og mijø. I tillegg til å tilby et solid fagmiljø og utfordrende arbeidsoppgaver, har vi ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø. Den vi søker er interessert i å jobbe med prosjektering og byggeledelse innenfor vei, vann og avløp.

Arbeidsoppgaver:

Hovedoppgaver vil være planlegging og prosjektering av VA-anlegg (ledningssystemer, overvannsanlegg etc.)

Ønskede kvalifikasjoner:

Fortrinnsvis søker vi etter en sivilingeniør eller ingeniør med kompetanse innen vann- og avlø

Personlige egenskaper:

Vi søker en positiv, engasjert og initiativrik person, som kan jobbe strukturert og selvstendig, men som også jobber godt sammen med andre.

Språkkunnskaper:

- Norsk

Vi tilbyr:

- Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

- Konkurransedyktig lønn og gode bonusordninger

- Hyggelig og godt sosialt arbeidsmiljø

- Fleksibel arbeidstid

- Gratis trening på helsestudio

Er dette noe for deg så ser vi frem til å høre fra deg.

Kontakt Jobzone Sandefjord v/Trond Bjørkås på tlf. 93058054, Marika Olsson på tlf. 40103446 eller Peder Vidnes Daglig Leder VA consult på tlf. 48272422.

Søk stilling

Vis flere stillinger: