Fortsatt futt i NCC-pensjonistene

Forrige uke «overleverte» NCC et nytt medlem til Dynamittklubben i Bergen.

Forrige uke «overleverte» NCC et nytt medlem til Dynamittklubben i Bergen. Etter nærmere 40 år i NCC var det en rørende seanse som fant sted på en restaurant i Bergen.

NCCs Dynamittklubb har eksistert siden 1999.

Dynamittklubben er et samlingspunkt for pensjonerte funksjonærer fra NCC på Vestlandet.

I dag er det 21 medlemmer, få kvinner, flere menn. Klubben har opp til fem møter i året der de gjerne tar en middag og mimrer over arbeidslivet.

Samling

Årlig inviterer også funksjonærene i NCC Dynamittklubben til en samling.

- På møtene orienterer jeg alltid kort om hva som har skjedd i selskapet siden sist, etter jevnlig kontakt med distriktssjef Henning Simonsen i NCC.

Etter det blir det for det meste mimring. Vi har opplevd så mye sammen, vi er ikke bare gamle kolleger, vi er venner, forteller Terje Skjelbred som er en av stifterne.

Høytidelig seanse

Etter å ha mottatt en gave fra den nåværende distriktssjefen ble formannen Arne Jonny, overlatt til Dynamittklubben til stor applaus.

- Nå ser vi frem til å høre det siste fra byggeplassen. Arne Jonny har jobbet med alt fra grunnarbeider for boliger, til kaier, broer og oljerelaterte anlegg på Hanøytangen og Melkøya så dette ser vi frem til, forteller Anders Bleie som er den andre stifteren.

Settes pris på

Opprinnelig het klubben Dynamittgubbene, men i og med at det nå er kommet kvinner på medlemslisten er navnet forandret til Dynamittklubben.

- Jeg får inntrykk av at medlemmene syns det givende å følge litt med på hva som skjer i NCC, selv om de ikke jobber her lenger.

Når våre yngre funksjonærer møter våre pensjonerte funksjonærer er det også store muligheter for erfaringsutbytte og gode historier, avslutter distriktssjef Simonsen.