Geodatamedarbeider - Molde, Trondheim eller Steinkjer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeFlere fylker
StedMolde, Trondheim eller Steinkjer
Søknadsfrist01.06.2014

Ved geodataseksjonen i Statens vegvesen Region midt har vi en ledig stilling som geodatamedarbeider med kontorsted fortrinnsvis i Trondheim, men Molde eller Steinkjer er også aktuelt.

Geodataseksjonen har 16 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Molde, Trondheim og Steinkjer. Seksjonen har oppgaver innen geografiske informasjonssystemer (GIS), Nasjonal vegdatabank og avansert måleteknikk av veg. Seksjonen er en av 6 fagseksjoner i strategi-, veg- og transportavdelingen som totalt har 81 medarbeidere. Vi i geodataseksjonen støtter organisasjonen med mange geodataoppgaver og representerer et solid fagmiljø.

Hva skal du jobbe med?

Vi søker etter en person med gode kunnskaper innenfor geomatikk. Oppgaver som inngår i stillingen er:

• Bistå vegprosjekter i arbeidet med å dokumentere ferdig veg til kart og Nasjonal vegdatabank (NVDB), med hovedvekt på å oppdatere fagdata til NVDB

• Bistå vegprosjekter med å besørge tilstrekkelig datagrunnlag for planlegging og prosjektering

• Øvrige geodataoppgaver

Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Hvem er du?

Vi krever at du har relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med FKB, SOSI, GNSS og/eller GIS. Vi vektlegger god samarbeids- og formidlingsevne. Du må ha førerkort for klasse B. Videre er det ønskelig at du:

• Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

• Har gode datakunnskaper

• Er strukturert og systematisk

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og geografisk- eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk her

Kontaktpersoner:

Åsmund Kjenstad Hansen

mob: +47 902 80 019