Direktør Carl Brynjulfsen i Ferd Eiendom og administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor Gruppen.

Seltor med stor rehabkontrakt på Lysaker

Seltor har inngått kontrakt med Ferd Eiendom om å rehabilitere Strandveien 6-8 på Lysaker i Oslo.

Kontrakten er en totalentreprise på 128 millioner kroner.

- Vi har signert kontrakt på en spennende rehabjobb på Lysaker. Det dreier seg om PGS sitt gamle hovedkontor hvor Lundin Norway AS skal inn som leietager, forteller Stian Råmunddal til Byggeindustrien.

- Det har vært mye fokus på dette prosjektet i Oslo den siste tiden da det er stort og med viktige aktører på både byggherre og leietakersiden, legger han til.

Det er 13.500 kvadratmeter som skal rehabiliteres. Byggetiden er satt til 12 måneder med umiddelbar oppstart.

Råmunddal forteller at bygget er PGS sitt tidligere hovedkontor som skal totalrehabiliteres, slik at det fremstår som moderne og tidsriktig. Det skal leveres en blanding av cellekontor og åpent landskap med kaffebarer, sosiale soner, møteromavdelinger og nytt kantineområde med storkjøkken. Eksisterende tekniske anlegg skal i vesentlig grad skiftes ut og oppgraderes for å møte spesielle krav fra ny leietager.

- Seltor har lang og bred erfaring fra tilsvarende prosjekter og satser strategisk mot dette segmentet. Det derfor svært gledelig at Ferd viser oss denne tilliten og vi ser frem til et godt samarbeid med både byggherre og leietager, avslutter han.