Sivilingeniører / ingeniører innen Ledningsanlegg vann og avløp med minst 3 års erfaring

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedRomerike
Søknadsfrist16.06.2014

Vi bygger opp et nytt kontor på Romerike - vil du være med på laget?

Vi vokser over hele landet og ønsker nå å etablere et sterkt flerfaglig kontor på Romerike. Da trenger vi deg! Du må være erfaren på prosjektering av ledningsanlegg, og kjenne verktøyene for prosjektering. Du bør være selvgående på prosjektering av ledninger og kummer, gjerne på overvann eller andre deler av va system også. Kan du litt om vei kan det komme godt med.

Du kan få mye ansvar for å bygge opp den lokale seksjonen av ditt fagfelt på Romerike. Du bør derfor være erfaren og selvgående med prosjektering av transportsystemer og overvannshåndtering. Kontakter og nettverk i regionen er en styrke, men ingen forutsetning.

I Norconsult finner du det største vannfaglige miljøet i Norge. Her finner du kompetanse og erfaring på alle deler av faget, samtidig som du har støtte fra samtlige andre ingeniørdisipliner. Her vil du kunne oppleve å delta i store og viktige tverrfaglige samfunnsprosjekt, eller å kunne fordype deg i det som kanskje er din spesialitet.

Arbeidsoppgavene i Norconsult vil strekke seg hele veien fra idé til overordnet planlegging, via prosjektering og driftsoppfølging, og vil omfatte arbeid i både byprosjekter, samferdsel og på rene va-anlegg. Norconsults styrke ligger i en profesjonell og effektiv prosjektgjennomføring med alle fagmiljøer i samme hus. Vi kan garantere spennende oppgaver hvor du både vil lære av dyktige kolleger og får anledning til å forfølge dine egne ideer.

Aktuelle arbeidsoppgaver

Planlegging og prosjektering i små og store tverrfaglige VA-oppdrag, fortrinnsvis ledningsanlegg

Prosjektstyring, oppdragsledelse

3D-prosjektering

Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag

Varierte arbeidsoppgaver i ulike plannivåer: Utredninger, detalj- og byggeplaner

Oppfølging på byggeplass

Mulighet for utenlandsoppdrag

Ønskede kvalifikasjoner

Sivilingeniører/ingeniører, med minst 3 års relevant erfaring

Erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekteringsverktøy. Det blir også gitt opplæring.

Gode evner og interesser for fagområdet

Sosial legning med interesse for teamarbeid

Kreativ og løsningsfokusert

Vi tilbyr

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse

Miljøbevisst samfunnsplanlegging

Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Spesifiser gjerne i søknaden om det er fagområder du spesielt ønsker å jobbe med. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Kontaktpersoner:

Tom Baade-Mathiesen

tlf: +47 67571206

mob: +47 45401206

Tor Håkonsen

tlf: +47 93467777

mob: +47 97002910

Vis flere stillinger: