Anleggsleder

PeWe Entreprenør - med hovedkontor i Porsgrunn - er trolig Norges mest innovative rive- og saneringsselskap. Vi har høy kompetanse innen komplisert miljø- og rivningsteknisk arbeid. Selskapet er i vekst og med på laget har vi noen av bransjens dyktigste fagfolk.

FirmaJobZone for PeWe Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist08.06.2014

Til vår avdeling i Bergen søker vi nå etter "sulten" og engasjert anleggsleder som vil styrke vårt team og bidra til ytteligere vekst i vårt område.

Som anleggsleder vil du bli involvert i store og små rivingsprosjekter over hele Vestlandet. Her inngår prosjektoppfølging mht kalkulasjon, fremdrift, ressursstyring og økonomi. Du vil jobbe direkte mot våre kunder samt ulike myndighetsorganer. Stillingen rapporterer til Avdelingsleder Vest.

Du er sannsynligvis utdannet innen bygg - og anlegg, har økonomisk teft og drømmer kanskje om å en gang skape din egen virksomhet. Det er en klar fordel om du har erfaring fra entreprenør-bransjen, enten det har handlet om å "bygge opp" eller å "rive ned".

I stillingen som anleggsleder vil du få anledning til å bryne deg faglig ved å finne gode og kostnadseffektive løsninger, og vi ser etter deg som er hardtarbeidende, strukturert, ansvarlig og selvstendig.

Det er et krav at du snakker og skriver norsk flytende og har generelt gode kommunikasjonsevner.

Utover gode betingelser og spennende arbeidsoppgaver, kan vi tilby:

  • solide eiere som ønsker å ta steget videre
  • en sentral rolle ifbm. selskapets satsing på Vestlandet
  • et firma med godt omdømme, internt såvel som eksternt
  • kontorplass sentralt i Bergen

For ytterligere opplysninger om stillingen, ta gjerne kontakt med rekrutteringsrådgiver Kari-Lill Kvalheim på tlf 480 73 832.

Henvendelser til Jobzone behandles fortrolig - om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: