HMS-rådgiver tunnelrehabilitering

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist01.06.2014

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot!

HMS-rådgiver i tunnelrehabiliteringsprosjektet Vegavdeling Akershus

Vegavdeling Akershus består av ca. 120 medarbeidere. Tunnelrehabiliteringsprosjektet er et prosjekt organisert i linjen under seksjonsleder. Prosjektet vil ha ca. 5 medarbeidere internt, og ha ansvaret for rehabilitering av 3 tunneler i Follo. Tunnelene i Follo er utsatt for stor slitasje, og tunnelene er nå i en slik forfatning at det er behov for full rehabilitering. Dette sammenfaller med at det foreligger krav om at alle tunneler skal være sikkerhetsgodkjent innen april 2019. Prosjektet vil ha utfordrende og spennende arbeidsoppgaver frem til 2017. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere sikrer gode faglige løsninger og god fremdrift i prosjektet. Mesteparten av arbeidene ved gjennomføring vil foregå på nettene og HMS-rådgiver må derfor påregne noe nattarbeid i forbindelse med kontrollarbeid. Nattarbeid kompenseres etter ordinær ordning.

Arbeidsoppgaver HMS-rådgiver

Han/hun vil ha ansvar for utarbeidelse av SHA-plan og bistå byggeleder i oppfølging mot entreprenør. HMS-rådgiver skal være en pådriver, inspirator og en hjelpende hånd for alle i prosjektorganisasjonen innenfor HMS.

Kvalifikasjoner

Du må utdanning fra universitet eller høgskole med relevant fagkrets, min. 3 år.

Det legges stor vekt på at HMS-rådgiver har erfaring fra større prosjekter. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelt fagområde og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Det vil bli lagt vekt på at den som tilsettes er initiativrik, resultatorientert og har de rette personlige forutsetninger for rollen. Det kreves gode norskkunnskaper. Stillingen gir fast ansettelse i Statens vegvesen. Etter at prosjektet er ferdig vil du bli tildelt andre byggherreoppgaver. Arbeidssted er Østensjøveien 32/34 (Oslo). Du må ha førerkort klasse B. Det vil være en fordel om du disponerer egen bil.

Lønn

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. For tiden spenner lønnsnivå fra ca. 400.000,- til ca. 470.000,- for best kvalifiserte kandidater. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Etaten tilstreber likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper av nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søknad sendes elektronisk og kopi av attester og vitnemål tas med ved intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Thomas Kalleberg ( thomas.kalleberg@vegvesen.no), mob.nr. 91677999.

Søk via link på denne siden

Vis flere stillinger: