Ill. Link Arkitektur AS

Kruse Smith bygger mer i Hinna Park

Hinna Park AS og Kruse Smith Entreprenør AS inngår i dag ny samspillskontrakt for byggingen av det nye kontorbygget Gullfaks i Hinna Park.

Avtalen viderefører et 10 års langt samarbeid.

Kontorbygget blir på ca 18.000 m2 kvadratmeter, og er det av de gjenstående planlagte kontorbyggene i Hinna Park som blir liggende nærmest sjøen. Gullfaks er en del av Hinna Parks energikvartal med energieffektive og miljøvennlige kontorbygg. Det skal også bygges parkeringsanlegg på 15.800 m2 kvadratmeter. Kontraktssummen er på rundt 425 millioner kroner.

- Vi er glade for å ha fått ny tillit i Hinna Park, og ser frem til å komme i gang med byggingen av nok et fantastisk kontorbygg. Samarbeidet med Hinna Park AS har vært av stor betydning for Kruse-Smith, og organisasjonene har gjennom 10 års samarbeid i fellesskap utviklet en effektiv og god modell for samhandling, sier regiondirektør Rune Hognestad i Kruse Smith.

- Vi er samtidig stolt av å få være med på å realisere visjonene Hinna Park AS har for området, fortsetter han.

- Vi gleder oss nå til en spennende prosess videre med Kruse Smith og leietakeren. Det har vært givende å jobbe med Kruse Smith tidligere. Vi forstår hverandre godt og sammen skal vi gjøre vårt beste for at de som skal ha bygget som sin arbeidsplass skal bli fornøyde, sier daglig leder i Hinna Park AS, Tore-Andre Eide.

Leietakere i Gullfaks blir Wintershall Norge, et energiselskap med fokus på leting, utbygging og produksjon av olje og gass.

Kruse Smith har hatt byggeprosjekter gående i Jåttåvågen de siste ti årene. Flere boligbygg, kontorbygg, kjøpesenter, samt Viking stadion er bygget av entreprenørselskapet.

Kontrakten undertegnes torsdag 15. mai – samme dag som miniatyrversjonen av Draugen-plattformen avdukes i Hinna Park klokken 12.