Kontrollingeniør tunnelrehabilitering

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist01.06.2014

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot!

Kontrollingeniør i tunnelrehabiliteringsprosjektet Vegavdeling Akershus

Vegavdeling Akershus består av ca. 120 medarbeidere . Tunnelrehabiliteringsprosjektet er et av mange prosjekter organisert i linjen under seksjonsleder. Prosjektet vil ha ca. 5 medarbeidere internt, og ha ansvaret for rehabilitering av til sammen 3 tunneler i Follo. Tunnelene i Follo er utsatt for stor slitasje, og tunnelene er nå i en slik forfatning at det er behov for full rehabilitering. Dette sammenfaller med at det foreligger krav om at alle tunneler skal være sikkerhetsgodkjent innen april 2019. Prosjektet vil ha utfordrende og spennende arbeidsoppgaver frem til 2017. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere sikrer gode faglige løsninger og god fremdrift i prosjektet. Mesteparten av rehabiliteringsarbeidene vil foregå på nettene og kontrollingeniør må derfor påregne en del nattarbeid. Nattarbeid kompenseres etter ordinær ordning.

Arbeidsoppgaver

Som kontrollingeniør har du ansvar for å bistå byggeleder i oppfølging av entrepriser. Du vil få ansvar for å bistå med å utarbeide byggherrens kontrollplan samt gjennomføring av byggherrens stikkprøvekontroll. Oppgavene vil blant annet være:

  • Følge opp arbeidene og utføre eller få utført teknisk stikkprøvekontroll av arbeidene innenfor eget ansvarsområde. Kontrollen skal utføres i henhold til byggherrens kontrollplan
  • Oppfølging av entreprenør i byggefasen
  • Kvalitets- og kostnadskontroll
  • Medvirke i byggemøtene
  • Medvirke i den kontrakts-/avtalemessige og økonomiske kontroll av den utførendes arbeid som f.eks. kontroll av målebrev
  • Utarbeide og oppfølging av kontrollplaner
  • Kartlegging og sluttdokumentasjon
  • Behandle tekniske avklaringer og endringer
  • Oppfølging og rapportering på HMS
  • Tett kontakt med entreprenør, naboer og andre berørte parter
  • Bidra i oppfølging av prosjektets Webhotell
  • Bidra til informasjonsflyt, erfaringsutveksling, et godt arbeidsmiljø og godt samarbeid internt og eksternt

Kvalifikasjoner

Det kreves utdanning fra teknisk fagskole, høgskole eller universitet min. 3 år, gjerne med erfaring innen bygg-/anleggsvirksomhet. Personer med fagbrev som kontrollingeniør kan også søke. Det kreves videre at kontrollingeniøren har elektro- eller byggeteknisk kompetanse. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Nyutdannede kan også komme i betraktning. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt er initiativrik og har de rette personlige egenskapene for å jobbe i et team. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen. Arbeidssted er Østensjøveien 32/34 (Oslo). Du må ha førerkort klasse B. Det vil være en fordel om du disponerer egen bil.

Vi ønsker oss medarbeidere som:

  • Har praktisk sans og liker å være ute
  • Er utadvendt og har gode samarbeidsevner
  • Er selvstendig, initiativrik og resultatorientert
  • Er samfunnsengasjert
  • Er stolt av sitt yrke

Stillingen gir fast ansettelse i Statens vegvesen. Etter at prosjektet er ferdig vil du bli tildelt andre byggherreoppgaver.

En god arbeidsplass

Statens vegvesen er en arbeidsgiver som setter trygghet og forutsigbarhet høyt. Vi har et klart og tydelig regelverk som sikrer medarbeidernes rettigheter, og vi legger stor vekt på at hver enkelt skal vite hva som kreves av dem i hverdagen. Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang til mange goder som er viktige i den livssituasjon du er i. Statens vegvesen Region øst kan tilby:

  • Arbeid med samferdselsprosjekter som er viktig for utvikling og bosetting
  • Spennende og utfordrende oppgaver
  • Personlig og faglig utvikling gjennom deltagelse på kurs og etter- og videreutdanning
  • Et godt arbeidsmiljø sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere
  • Pensjonsordning i Statens pensjonskasse det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd
  • Gode velferdsordninger med bl.a. mulighet til å bruke etatens hytter, 1 time trening i arbeidstiden pr. uke med mer.

Lønn

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. For tiden spenner lønnsnivå fra ca. 400.000,- til ca. 470.000,- avhengig av kvalifikasjoner. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Etaten tilstreber likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper av nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søknad sendes elektronisk og kopi av attester og vitnemål tas med ved intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Thomas Kalleberg ( thomas.kalleberg@vegvesen.no), mob.nr. 91677999.

Søk via link på denne side

Vis flere stillinger: