Geotekniker Trondheim

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.06.2014

Statens vegvesen Region midt ønsker å tilsette geotekniker i utfordrende stilling ved berg- og geoteknikkseksjonen. Kontorsted for stillingen er i Trondheim. Arbeidsoppgaver må påregnes i hele regionen. Du kan også bli med i det gode og spennende kvikkleiremiljøet i Trøndelag.

Seksjonen har 31 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Molde, Trondheim og Steinkjer, og har oppgaver innen fagområdene ingeniørgeologi, geoteknikk, skredproblematikk, og grunnboring. Alle våre nytilsatte vil få grundig opplæring. Seksjonen er en av 6 fagseksjoner på ressursavdelinga. Ressursavdelinga har totalt 200 medarbeidere. Avdelinga er intern tjenesteleverandør innen regionen og utfører rådgiving, planlegging, spesialistfunksjoner og tekniske tjenester innen de ulike fagområdene.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med geoteknisk prosjektering, stabilitetsvurdering av skjæringer/fyllinger, områdestabilitet, skredvurdering, fundamentering av konstruksjoner, geoteknisk anleggskontroll og oppfølging i byggefasen. Stillingen kan bli pålagt vakttelefon for utrykning til skred utenom normal arbeidstid.

Kvalifikasjoner

Du har høyere utdannelse på hovedfag-/mastergradsnivå innen geoteknikk. Om du har en bachelorgrad kreves det at du er villig til å ta tilleggsutdanning innen geoteknikk. Det er ønskelig med erfaring innen fagområdene, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Arbeidsspråk er norsk, muntlig og skriftlig. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du er selvstendig, faglig engasjert og har gode samarbeidsevner. Du må trives i et åpent arbeidsmiljø og like å bidra til kreativitet og erfaringsutveksling. Videre må du ha førerkort kl.B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no).

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og geografisk- eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til Per Olav Berg tlf. 992 27 051.

Søk via link på denne siden

Vis flere stillinger: