Virksomhetsleder geomatikk

En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Norges sjette største by, Fredrikstad. 76.000 blide innbyggere, en urban bykjerne, et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård gjør sitt til at Fredrikstad er en av Norges mest attraktive byer å flytte til. Fredrikstad er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. Fredrikstad gir et godt bolig- og tjenestetilbud til befolkningen, og trygge oppvekst- og levekår. Fredrikstad har et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Rygge flyplass når du på 20 minutter, Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

FirmaFredrikstad kommune
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist10.06.2014

Fast stilling som virksomhetsleder i 100 % er ledig for tiltredelse medio juni 2014.

Dagens virksomhetsleder tiltrer som konstituert kommunalsjef medio juni 2014, og vil ved konstitueringsperiodens slutt gå av med pensjon.

Virksomhet Geomatikk har 20 ansatte inkludert virksomhetsleder, 10 i faggruppe for oppmåling og 9 i faggruppe for kart og GIS.

Geomatikk er en av 11 virksomheter i Seksjon for kultur, miljø og byutvikling (KMB) og har et rikt samarbeid med disse, både med forvaltning og utvikling av geografiske tjenester. Seksjonen har ca. 160 medarbeidere.

KMB har hovedansvar for kommunens strategi- og utviklingsarbeid av overordnet og sektorovergripende karakter innenfor samfunnsutviklingsområdet. Seksjonen har roller knyttet til tjenesteproduksjon, utvikling av tjenester, forvaltning av myndighetsutøvelse og samfunnsutvikling.

KMB rapporterer til kulturutvalget og formannskapet og har en stabsfunksjon for rådmannen.

Virksomhetens visjon er: "Virksomhet Geomatikk skal fremstå som en kunnskapsbedrift med godt omdømme."

Kommunen er aktiv deltaker i Geovekstsamarbeidet, er med i Storkommunesamarbeidet innen geomatikk og deltar i et kompetansenettverk for 9 kommuner i sydvestre del av Østfold.

Kommunen er vertskommune innen kartforvaltning for Hvaler kommune.

Virksomheten forvalter alle kartdata i ESRI-programvare, og bruker alle tilleggsmoduler. FME brukes til konvertering av

data. Eiendomsmålinger utføres med Topcon GPS. Beregninger gjøres i GISLine og administreres i GISLine-Oppmålingsforretning. Matrikkelføring gjøres både i matrikkelklienten i GISLine og Kartverkets matrikkelklient.

Stillingsbeskrivelse

Virksomhetsleder har ansvar for økonomi, personell og fag, og skal sørge for at virksomhetens visjon oppfylles.

Virksomhetsleder rapporterer til kommunalsjef for KMB og sitter i ledergruppa for seksjonen.

Kvalifikasjoner

Det kreves 3- eller 5-årig utdannelse fra høyskole-/universitet med relevant fagkrets. Det vil bli lagt vekt på praksis i

forhold til arbeidsoppgavene, samt god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk. Ledererfaring vektlegges.

Lønnsopplysninger

Stillingen er normert som sjefsingeniør, stillingskode 6264. Lønn etter avtale.

Stillingen er unntatt fra arbeidstidsbestemmelsene og har 10 ekstra fridager som kompensasjon for dette. Arbeidsforholdene er ellers på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og avtaleverk, herunder pensjonsordning i KLP.

Søknad sendes

Seksjon for kultur, miljø og byutvikling benytter elektronisk søknadsprosess.

Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no, under stillingsannonser/kunngjøringer.

Dersom du er intern søker kan du gå inn på Frekit, Enterprise Personalia, velge fanen Hjem og trykke på ledige stillinger.

Dersom du ikke får sendt søknaden elektronisk, ta kontakt med Marianne Møgster på telefon 91 13 87 89.

Mer informasjon om stillingen

Virksomhetsleder

Asbjørn Borge

Mobil: 900 54 658

Kommunalsjef

Ole Petter Finess

Mobil: 95101843

Vis flere stillinger: