KS-koordinator/Arkitekt

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 800 ansatte ved 25 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak satser tungt på egne kjerneverdier: Kvalitet, respekt, smarte løsninger og samfunnsengasjement.

FirmaAsplan Viak
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist10.06.2014

Divisjon for arkitektur og landskap består av 145 medarbeidere, i hovedsak interiørarkitekter, sivilarkitekter og landskapsarkitekter fordelt på 13 ulike kontorsteder i Norge.

Vi leverer kvalitet ved å tilby gode og kunnskapsrike rådgivere for våre offentlige og private kunder, og har ønske om å opprettholde og styrke den arkitektoniske kvaliteten i vårt arbeid.

Vi søker nå etter en arkitekt som kan være med på å videreutvikle vårt fagmiljø og ha et hovedansvar for kvalitetssikring i divisjonen.

Asplan Viak har et godt etablert system for kvalitetsplaner, kontroll og oppdragsgjennomføring, og har høye ambisjoner for videreutvikling og bruk av dette. Vi søker deg med interesse for og kunnskap om kvalitetssikring i prosjekteringsoppgaver. Du har erfaring og kompetanse innenfor prosjektering og prosjektgjennomføring og god evne til å veilede og formidle kunnskap både til enkeltpersoner og i større grupper.

Oppgaven som KS-koordinator vil utgjøre ca. 50 % av stillingen i tillegg til prosjektering og bidrag til fagmiljøet på kontoret. Det er ønskelig at KS-koordinator har kontorsted i en by med både arkitekt- og lanskapsgrupper (Oslo/Sandvika, Bergen, Arendal, Kristiansand eller Stavanger), men andre løsninger kan også være aktuelle. Noe reising i forbindelse med revisjoner og opplæring må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Minst 8 års erfaring fra prosjektering og stor interesse for arkitektur og landskapsarkitektur
  • Kunnskap om plan- og bygningsloven, byggesaksbehandling, byggesaksforskriften og teknisk forskrift
  • Høyere utdanning fra universitet/høyskole
  • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

  • Faglige utfordringer med mulighet for videreutvikling
  • Et tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Studieturer, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
  • Fleksibel arbeidstid

Søknad med CV, vitnemål og aktuelle attester sendes via linken Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner: Netten Østberg

tlf: +47 928 41 928



Vis flere stillinger: