<p>Med nye vinylfliser har man muligheten til å gjøre et rom spesielt.</p><p></p>

Bøffelhorn eller brent tre på gulvet

Vinylgulv er ikke hva det en gang var. Nå kan man få spensig design i alt fra brent tre til bøffelhorn. (Bildekarusell)

Gulvprodusenten Forbo kommer nå med en helt ny kolleksjon designvinylfliser - Allura, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Her kan man se for seg tre som ikke sprekker, krymper eller misfarges av sollys. Eller stein som ikke knuses, forblir jevn og pen og i tillegg føles varm under føttene. Videre metall som ikke ruster og som er enkelt å skjære? Eller glass som er behagelig å gå på. Mulighetene er mange.

Allura med 0,55 og 0,7 mm slitesjikt kommer med 90 forskjellige design som inkluderer både tre, stein, metall og abstrakte mønstre.

Allura Premium er en kolleksjon for de med spesielle ønsker. Designene i denne kolleksjonen er for eksempel bøffelhorn, brent tre, planker med skyggeeffekter og kryssfinér. Her har man muligheten til å gjøre et rom spesielt.

Allura Colour er en kolleksjon med både klare, duse og mørke farger. Dette er en homogen flis i 61 x 61 cm som er veldig slitesterk.

Forbo Allura er utviklet av Forbos designere og produseres på fabrikk i Nederland. Den er fri for ftalater. Grønn energi benyttes i produksjonen og 100 % gjenvinningskapasitet gjør det til et bærekraftig gulv.