Rådgiver/Seniorrådgiver

OPAK er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet. OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

OPAKs avdeling for eiendomsrådgiving har stor oppdragsmengde og ønsker å utvide avdelingen med en person med erfaring fra et eller flere av følgende områder; verdi- og tilstandsvurderinger, eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling, kontraksforhandlinger, markedsføring innen eiendom eller utleie, samt et godt nettverk innen eiendomsbransjen.

Vi ser for oss at den rette kandidaten vil bli en viktig ressurs blant annet innen områdene verdi- og tilstandsvurderinger, leiekontrakter og fellesutgifter, samt leietakers vedlikeholdsplikt.

Vi legger stor vekt på utvikling av våre medarbeidere - gjennom spennende eksterne og interne prosjekter tilpasset den enkelte.

OPAK AS har mange spennende kunder i sin portefølje - blant annet virksomheter som; COOP, Kirkens Bymisjon, Oslo Kommune, Helse Sør-Øst, Statsbygg, og Avinor.

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg send gjerne en melding eller ring til Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00 eller e-post til trond@tennebo.no for en uforpliktende samtale.

Søk stilling

Vis flere stillinger: