Kai Møller i auksjonen.no har satset tungt inn mot bygg- og anleggsmarkedet. (Foto: Hege Asp)

Nettauksjon omsatte anleggsmaskiner for 115 mill

Nettstedet auksjonen.no har satset tungt inn mot bygg- og anleggsmarkedet, og i fjor ble anleggsmaskiner for 115 millioner kroner på selskapets auksjoner.

Auksjonen.no har sitt utspring fra Motorcompaniet AS som siden 1987 har drevet med tradisjonelt auksjonssalg. Selskapet har spesialisert seg på salg av overskuddsmateriell for næringslivet, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt konkursbo.

– 25 års erfaring fra auksjonsbransjen har lært oss at kunnskap om det vi selger er avgjørende. Vi har lagt vekt på medarbeidere med solid fagkompetanse og bransjeerfaring innenfor våre produktkategorier, sier daglig leder Kai Møller.

AF er blant storkundene som har benyttet tjenester fra auksjonen.no.

– Auksjonen.no har vist seg som en meget effektiv salgskanal for oss. Vi avhender mye utstyr, og auksjonen.no har gode løsninger som passer veldig godt for oss, forteller Ronny Bjølbakk i AF Gruppen.

– Foreløpig tilbys vår tjenester kun til næringsdrivende. Vi har et stort spenn på kunder, alt fra enkeltmannsforetak til store virksomheter som blant annet AF Gruppen og Santander Consumer Bank. Pr i dag har vi registrert cirka 45 000 brukere hos oss, forteller Møller.