Industrirørleggere

Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Personalhuset Staffing Group har 35 kontorer, og uansett hvor du møter oss, vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. For mer informasjon se www.personalhuset.no

FirmaPersonalhuset
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder søker vi erfarne industrirørleggere med fagbrev.

Ønskede kvalifikasjoner

Du må ha erfaring og fagbrev som industrirørlegger. Det er viktig at du har evne til å løse utfordrende oppgaver og har gode samarbeidsevner.

Videre må du ha evnen til å skape tette kunderelasjoner og arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Og du må kunne kommunisere på norsk, svensk eller dansk.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende oppgaver i en veldrevet og profesjonell bedrift.

Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Lønn etter avtale og muligheter for fast ansettelse.

ISS Personalhuset har firmahytter, både ved sjøen og på fjellet. Det er også muligheter for å leie sommerhus i Danmark. Og vi har ulike rabattordninger for våre ansatte.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med rådgiver Liv Ottesen på telefon 98 29 51 58. FØLG OSS PÅ FACEBOOK: www.facebook.com/personalhusettrondheim

Vis flere stillinger: