Erfarne sivilingeniører / ingeniører Næringsbygg Elektro

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist30.08.2014

Norconsult er i sterk vekst og søker nå erfarne sivilingeniører /ingeniører innen fagområde automatisering, ikt og elkraft, - fortrinnsvis med erfaring innen næringsbygg.

Du vil bli sentral i vårt systematiske arbeid med å realisere vår strategi og handlingsplan. Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Vi forventer at du har høyere utdanning og relevant erfaring.

Flere andre Norconsult kontorer i Norge og i Sverige utfører også tverrfaglig prosjektering innen næringsbygg, og totalt gir det meget høy kompetanse og kapasitet å samarbeide med.

Våre oppgaver er primært knyttet til tekniske anlegg, men krever i større grad engasjement og kjennskap til virksomheten, produksjonen og noe spesialanlegg. I tillegg er god kjennskap til både nasjonale og internasjonale lover, forskrifter og standarder en sentral del av jobben.

Norconsults Divisjon Tekniske systemer i Sandvika omfatter totalt ti seksjoner innen fagene elkraft, automatisering og VVS prosess, og består i dag av rundt 160 sivilingeniører og ingeniører – med fem seksjoner relatert til faget elkraft og elektroteknikk. Arbeidssted vil være hovedkontoret i Sandvika, med prosjekter over hele Norge.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Arbeidsoppgaver

Oppdragsledelse/disiplinledelse ved detaljprosjektering i større tverrfaglige oppdrag

Overordnet systemdesign av tekniske anlegg i tidligfaseoppdrag med kostnadskalkyler

Prosjektering (tilbudsarbeid, beregninger, skisse og forprosjekter, detaljprosjektering)

Bistand under bygging og ved idriftsettelse og integrasjon av tekniske anlegg

Problemløsing og studier for et vidt spekter av oppdragsgivere

Deltagelse i markedsarbeid og kundepleie

Ønskede kvalifikasjoner

Universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske fag (automatisering, elkraftteknikk etc.)

Minst 3-4 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring i større utbyggingsprosjekter, som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor teknikkfagene.

Ønsker å jobbe tverrfaglig og ser potensialet med tverrfaglig kompetanse i større utbyggingsprosjekter (og i bransjen som helhet)

God og dokumentert fagkompetanse

Faglig ambisiøs med analytiske evner

Løsningsorientert og engasjert

Interesse for relasjonsbygging og kundekontakt

Beherske engelsk og norsk skriftlig og muntlig

Gode samarbeidsevner med alle aktører i et byggeprosjekt

Vi tilbyr

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

Virkelig tverrfaglig teknisk arbeid i prosjekt

Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

Faglig krevende og spennende prosjekter

Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Fokus på kompetanse- og personalutvikling

Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Stillingen vil være utviklende og utfordrende for den rette person. Innenfor fagområdet er det i dag utstrakt faglig samarbeid på tvers av kontorene. Norconsult har både regionale og landsdekkende faglige nettverk som du vil bli en del av.

Kontoret er plassert fire minutter fra Sandvika tog- og buss-stasjon, med eksempelvis kun 17 minutters togtur fra Oslo eller Drammen st.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Kontaktpersoner:

Janne Grindheim

tlf: +47 67571306

mob: +47 45401306

Vis flere stillinger: