Salgsingeniør – Østlandet

EXHAUSTO AS er en profesjonell leverandør og samarbeidspartner innen ventilasjonsløsninger. Vår målsetting er å være blant de ledende innen dette fagområdet, med fokus på produktkvalitet og effektive løsninger som gir et energiforbruk som setter nye standarder for bransjen.

Det danske EXHAUSTO konsernet har produksjon i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge, og har salgskontorer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. EXHAUSTO har en ambisiøs vekststrategi for å bli en av Nord Europas ledende produsenter av ventilasjonsløsninger til industri og boligbygg. Vi har hovedkontor på Skedsmokorset med avdelingskontorer i Bergen og Trondheim.

Les mer på www.exhausto.no

FirmaMercuri Urval for Exhausto
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist25.05.2014

Vi søker en utadvendt og selvstendig person til å selge våre moderne og energioptimerte ventilasjonsløsninger. Vi jobber primært mot utførende ledd i vår bransje men også mot rådgivende ledd, arkitekt og totalentreprenør. Dine arbeidsoppgaver er varierte og vil bestå av blant annet teknisk beregning og uttak av riktig produkter, utarbeidelse og oppfølging av tilbud, kundebesøk og presentasjoner av produkter og systemer mot ventilasjonsentreprenører og rådgivere. Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset, og medfører reising. Salgsingeniør rapporterer til administrerende direktør.

Den ideelle kandidat har erfaring fra teknisk salg til byggebransjen og gjerne utdanning som ingeniør eller tekniker innen HVAC/VVS, elektro eller kulde. Du er resultatorientert og entusiastisk, samtidig som du er relasjonsskapende og trives i kontakt med kunder. Du har et sterkt salgsinstinkt og kombinerer dette med faglig kjennskap. Har du i tillegg erfaring fra internt markedsføringsarbeid og tilrettelegging for salgsorganisasjoner er dette en fordel.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et av de ledende selskaper i markedet. Rett kandidat vil få gode utviklingsmuligheter i et solid og velfungerende selskap.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest 25. mai. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: