Prosjektleder VVA

Larvik kommune har ca 43.000 innbyggere og et totalareal på omlag 530 km2. Larvik er en kulturkommune, en havneby, et reisemål og et kommunikasjonsmessig knutepunkt med et variert og solid næringsliv. Kort sagt: en mangfoldig og attraktiv kommune med mye livskvalitet, mange spennende muligheter og høye ambisjoner. Prøv oss!

FirmaJobZone for Larvik kommune
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist25.05.2014

Motiveres du av prosjektledelse og samfunnsbyggende oppgaver?

I så fall kan du være den vi ønsker å ansette i vår prosjekteringsavdeling som p.t. består av 3 ingeniører/sivilingeniører.

Kommunalteknikk er delt i fire seksjoner som samlet har ansvaret for utredning, prosjektering, anlegg, drift og forvaltning av vei, vann, avløp, park/friområder og renovasjon. Motiveres du av å videreutvikle tjenester som betyr mye for folk flest og av en stilling med et godt handlingsrom og et bredt faglig samarbeid med interne og eksterne nettverk? Det er nettopp dette vi kan tilby deg. Med på kjøpet får du et inspirerende avdelingsmiljø med høy trivselsfaktor. I tillegg kan vi by på fleksibel arbeidstid og gode betingelser inklusive attraktiv pensjonsordning og andre fordeler knyttet til KLP.

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være:

  • Prosjektledelse innen fagområdene vei, vann og avløp
  • Samarbeide med/oppfølging av konsulenter, entreprenører og leverandører
  • Saksbehandling og utredningsoppgaver innenfor fagfeltet
  • Byggeledelse

Vi ser helst at du er ingeniørutdannet fra universitet eller høgskole innen fagområdene vei, vann og avløp. Men også søkere med annen fagbakgrunn - og som ønsker seg kompetanse innen et nytt fagområde - vil bli vurdert. Vi har positive erfaringer med å utvikle denne type flerfaglighet på huset. Når det gjelder din personlighet, er vi spesielt opptatt av evnen til å ta initiativ og å yte service. Vi ønsker oss også en kollega som har mer fokus på løsninger framfor problemer. Nyutdannede er naturligvis velkomne til å søke.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder av Kommunalteknikk Kjetil Fevik, tlf. 33171813/98231813, epost: kjetil.fevik@larvik.kommune.no, leder av prosjekteringsavdelingen Atle Nilsen, tlf 33171809/98231709, epost: atle.nilsen@larvik.kommune.no, eller daglig leder Bjørn Sandmæl, Jobzone, tlf 33121910/93415567, epost: bjorn@jobzone.no.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover.

Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen, kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Attester og vitnemål taes med til et evt. intervju.

Larvik kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk, og oppfordrer søkere om å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har tilgang til å sende elektronisk søknad skal søknad sendes til Larvik kommune, Postboks 2020, 3255 Larvik, vennligst referer til arkivsaksnummer 14/3423.

Vis flere stillinger: