– Vi er fornøyd med å få Svend-Harald på laget, og er glad for å få en kapasitet og kompetanse av hans kaliber med på veien videre. Han vil helt klart styrke laget, sier konsernsjef Jørgen Evensen.

Betonmast styrker laget med ny konserndirektør

Betonmast har ansatt Svend-Harald Maalen (55) som ny konserndirektør. Maalen blir en del av den overordnede operative ledelsen i konsernet.

Svend-Harald Maalen (55) blir en del av den overordnede operative ledelsen i konsernet.

Maalen kommer fra stilling som regiondirektør i NCC Construction, Region Øst Bygg. Han har tidligere vært regiondirektør i Skanska, samt distriktssjef i NCC. Maalen er utdannet bygningsingeniør og har lang og bred erfaring fra bransjen, blant annet fra omfattende rehabiliteringsprosjekter, boligprosjekter og næringsbygg.

– Betonmast har en sterk vekstkultur, og også fremover skal vi kombinere vekst med gode resultater, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

– Vi er fornøyd med å få Svend-Harald på laget, og er glad for å få en kapasitet og kompetanse av hans kaliber med på veien videre. Han vil helt klart styrke laget, fortsetter Evensen.

– Jeg er imponert over den lønnsomme veksten Betonmast har fått til på kort tid, og ser frem til å bli en del av et konsern med en sterk kultur og høyt prosjektfokus, sier Maalen.

Svend-Harald Maalen tiltrer stillingen som konserndirektør i Betonmast senest 1. august 2014.