Dasglig leder i Husqvarna Construction Products Norge, Bent Rune Madslien, er godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med Sigurd Stave Maskin AS.

Husqvarna får ny samarbeidspartner

Husqvarna Construction Products og Sigurd Stave Maskin AS har inngått samarbeidsavtale om gulvsliping.

Samarbeidsavtalen omfatter salg og distribusjon av Husqvarnas produkter innenfor overflatebehandling.

Gulvslipemaskiner

– Produktspekteret omfatter selskapets gulvslipemaskiner og tilhørende støvsugere, sier daglig leder Bent Rune Madslien i Husqvarna Construction Products Norge til Byggeindustrien.

Patentert teknologi

Husqvarna har utviklet den patenterte Dual Drive Technology for alt fra preparering, sliping og polering av betonggulv, til reparasjon og sliping av terrasser og andre typer av naturstein.

– Maskinene gir brukeren overlegen kontroll i slikt arbeid, sier Madslien.

– Passer perfekt

Sigurd Stave Maskin AS er i dag et engrosfirma innen maskinbransjen med velrennomerte merker i produktporteføljen fra før.

– Gulvslipemaskinene til Husqvarna passer perfekt for oss, og vil gi oss muligheten til å tilby våre kunder kjente produkter av høy kvalitet, kommenterer administrerende direktør Sigurd Stave.

– Husqvarna blir bedre kjent

– Vi er godt fornøyd med avtalen. Sigurd Stave Maskin har en solid posisjon i det norske markedet, og jeg er sikker på at denne avtalen vil bli fruktbar for begge parter på kort og lang sikt. Samarbeidet vil gjøre Husqvarna-merket enda mer kjent i det profesjonelle byggemarkedet i Norge, sier Bent Rune Madslien.