Mobilkranfører

Kynningsrud Fundamentering AS er totalleverandør av pele- og spuntarbeider, og vi fundamenterer for alle typer prosjekter over hele Skandinavia. Fra små og store oppdrag på land eller sjø leverer vi komplette pele- og spuntarbeider med tilhørende avstivning. Vårt hovedkontor er i Fredrikstad, med avdelingskontor i Trondheim. Vi har stor fokus på HMS- hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først.

FirmaKynningsrud Fundamentering
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist23.05.2014

Arbeidsoppgaver

Vi søker en allsidig person med kranførerbevis (G1) som har god erfaring med kjøring og vedlikehold av beltekraner. Reisevirksomhet er en naturlig del for våre ansatte, da vi opererer over hele landet, men i hovedsak på Østlandet og Midt-Norge. Vi arbeider ofte i små team, så oppgaver utover maskinkjøring er en naturlig del av stillingen.

Kvalifikasjoner/egenskaper

Vi ønsker oss en person som er utadvendt og som lett samarbeider med andre. Vi er avhengig av at du er selvstendig, initiativrik, ordens- og kvalitetsbevisst. Til tider er det svært hektisk, og du må derfor være villig til å stå på når det trengs.

Vi tilbyr

Vi tilbyr hyggelige medarbeidere, konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger. Tilgang til firmahytte i Norge og leilighet i Spania.

Spørsmål om stillingen?

Vidar Flatekval

Prosjektleder

Telefon

977 59 682

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: