Avdelingsleder Kulde

GK Norge as er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har ca. 1850 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark og en omsetning på ca. 3 milliarder kroner. Les mer på www.gk.no

FirmaGK Norge avd. Haugesund
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist21.05.2014

 GK Haugesund består av 20 medarbeidere, fordelt på entreprise, service, automasjon og kulde. Vi hadde i 2013 en omsetning på 55 mill. Grunnet økt oppdragsmengde ønsker vi å utvide vår avdeling. Arbeidssted er Norheim Næringspark.

Arbeidsoppgaver

• Aktiv kundebehandling og markedsarbeid
• Utøve operativ ledelse av avdelingen
• Personal-, budsjett-, økonomi- og resultatansvar

Ønskede kvalifikasjoner

• Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra   VVS/kjøling/elektro
• Prosjektleder- og rådgivererfaring, samt kjennskap til eiendomsforvaltning
• Resultatorientert og gode kommunikasjonsevner, samt evnen til å motivere

Vi tilbyr en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst, med solid økonomi og gode systemer. Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige pensjons-, lønns- og forsikringsforhold, samt bil- og telefonordning.

For mer informasjon kontakt distriktssjef i GK Elias Hauge tlf. 917 49 098, eller Personalhuset Search & Selection ved Tor Arne Egeland tlf. 982 95 146.

Søk stilling

Vis flere stillinger: