Konstruktør avd. Lillestrøm

FirmaMercuri Urval for Spenncon
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist19.05.2014

Markedsledende selskap – Gode utviklingsmuligheter - Utfordrende prosjekter

Vi søker etter en person med systematisk og ryddig arbeidsform. Du har stort pågangsmot og stor arbeidskapasitet. Vi verdsetter gode samarbeidsevner og en omgjengelig personlighet. Dine hovedarbeidsoppgaver vil være utarbeidelse av tekniske løsninger, tegninger, spesifikasjoner og statiske beregninger knyttet til prosjektering av Spenncons konsepter for yrkesbygg, boliger, offentlige bygg, parkeringshus osv.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har byggeteknisk kompetanse . Du har utdannelse innen fagområdet på sivilingeniør- eller ingeniørnivå og det er ønskelig med 3-10 års prosjekteringserfaring (konstruksjon) fra betong/betongelementer/stål. Du bør ha god teknisk kunnskap om betong – og eller stålkonstruksjoner og kunne gjennomføre statiske beregninger.

Spenncon tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap i et internasjonalt konsern, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet er markedsledende og har en god og spennende ordrereserve. Det er velutviklede styringssystemer internt. Det investeres målrettet innenfor leder- og kompetanseutvikling og lean området.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Glenn G. Hovde, tlf. 975 59 031 eller Marlene Killingrød Lundquist tlf.975 59 061 om spørsmål som kan danne et grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 19. mai. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: