Prosjektledere, DK Nord avdeling Bygg

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2013 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 9,2 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.400 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction
FylkeTroms
StedLenvik
Søknadsfrist01.06.2014

Distrikt Nord har historisk vært en "allbygger" hvor vi har utført bygg-, anlegg- og samferdselsprosjekter for offentlig og privat sektor med hovedfokus på anlegg. Vi er rundt 130 kompetente kollegaer med en omsetning på ca. 620 MNOK. Nordområdene er i rivende utvikling og vi ønsker å være med og bidra i denne utviklingen ved å spisse oss mot markedet. Strategisk har vi derfor opprettet egne avdelinger for Bygg og Anlegg, hvor hovedmarkedet for Bygg avdelingen vil være nordre del av Nordland, inkludert Lofoten og Vesterålen, og Troms. Avdelingen vil ha sin kjernevirksomhet innen offentlige byggeoppdrag og private næringsbygg.

BLI MED Å SKAPE FREMTIDENS BYGG MED OSS!

NCC er i gang med byggeprosjekter på Finnsnes, Harstad og Svolvær. Vi har i tillegg flere større prosjekter under utvikling, og søker erfarne prosjektledere.

PROSJEKTLEDER

Arbeidsoppgaver og ansvar

  • Styre kontrakten mot kunden og myndigheter, og være prosjektets kundekontakt
  • Styre prosjektet mot myndighetene, avhengig av kontraktsform
  • Ansvar for prosjektets økonomi og rapportering iht NCCs retningslinjer, samt personalansvar
  • Ansvarlig for at prosjektet følger gjeldende lover og regler, herunder Plan- og byggningslovens bestemmelser
  • Gjennom prosjektets ledere sørge for at produksjonen utføres i henhold til kontraktens krav om tid, kvalitet, HMS og ytre miljø
  • Rapporterer til avdelingsleder Bygg

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Solid erfaring fra byggebransjen, prosjektrettet virksomhet
  • God økonomisk forståelse for styring av store prosjekter
  • Utdanning som sivilingeniør eller ingeniør

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en organisasjon med strategi om lønnsom vekst. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsleder Svein-Arne Sivertsen - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem, http://www.ncc.no/no/Jobb-hos-NCC/Ledige-stillinger/

Søknadsfrist: 1. juni 2014

Kontaktpersoner:

Svein-Arne Sivertsen

Avdelingsleder, DK Nord avd. Bygg

+47 992 35 657

Vis flere stillinger: