Trafikksikkerhetsmedarbeider

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist01.06.2014

Fagperson innenfor veg- og trafikksikkerhet ved seksjon for Plan og trafikk, Hedmark vegavdeling Kongsvinger kontorsted

Vi ønsker oss søkere som har interesse og kunnskap innenfor trafikksikkerhet, og vil arbeide sammen med oss i et solid veg- og trafikk faglig miljø. Trafikksikkerhet er en viktig premiss i all vår virksomhet og ligger til grunn for alt vi utfører.

Stillingen vil ha varierte arbeidsoppgaver innenfor trafikksikkerhet, eksempelvis vurdering av fysiske tiltak på veg som fartsdempende tiltak, sideterreng og rekkverk, fartsgrenser, trafikkregulerende skilt og oppmerking, kollektivtrafikk, samt tiltak for gående og syklende. Du vil også delta i arbeidet med prioriteringer av trafikksikkerhetstiltak i forbindelse med handlingsprogrammer for riks- og fylkesveger.

Du får utstrakt dialog med publikum og kommuner, noe som innebærer å svare på henvendelser om konkrete trafikksikkerhetsspørsmål og tilhørende saksbehandling av saker etter veglov og vegtrafikklov. Vi legger derfor stor vekt på evne til samarbeid og kommunikasjon både skriftlig og muntlig.

Du må være samfunnsengasjert og initiativrik og gjerne ha erfaring fra offentlig og/eller privat virksomhet..

Kvalifikasjoner

Utdannelse fra høgskole/universitet, minimum 3 år innenfor relevante fagområder. Allsidig praksis fra det aktuelle fagområde, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger, kan kompensere for utdanningskravet.

Mangfold

Vegavdeling Hedmark er en kreativ og effektiv organisasjon som vektlegger humor og arbeidsglede. Vi er profesjonelle, fremtidsrettet og inkluderende med kompetanse og erfaring innenfor et bredt spekter av oppgaver.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Betingelser

Vi tilbyr lønn etter nærmere avtale i henhold til etaten sin lønnspolitikk. Overtid og reisetid utenom arbeidstid godgjøres etter egne satser. Vi har fleksitidsordning med 7,5 timers arbeidsdag. Reise og kostgodtgjørelse etter statens reiseregulativ. Vi tilbyr gode velferdsordninger og mulighet for kompetanseutvikling. I Statens vegvesen har du en meget god pensjon-, låne- og forsikringsordning gjennom Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Hanne Finstad, tlf. 62 55 37 55/90 23 19 02 eller Hilde Bjørnstad. tlf. 62 81 05 49/97563824.

Søk her

Vis flere stillinger: