Elektrikere søkes til langtidsprosjekt på Søre Sunnmøre

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning
FylkeMøre og Romsdal
StedUlstein
Søknadsfristsnarest

Vår kunde har stor oppdragsmengde i 2014, og vi søker derfor etter erfarne elektrikere som kan jobbe på langtidskontrakt på store prosjekter. Vi ønsker søkere som har erfaring fra elektrikerarbeid i Norge. DSB godkjenning er en asolutt nødvendighet.

Forventet oppstart:Uke 22/23

Ansvar/ arbeidsoppgaver:

Elektrisk innstallasjon på store prosjekt

Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Fagbrev elektriker Gr. L

DSB godkjenning (dersom utenlandsk)

Førerkort KL. B

Kommunisere minimum på godt engelsk og/eller norsk

Disponere bil

Personlige egenskaper:

Ryddig og punktlig

Stå på vilje

Godt humør

Fleksibel holdning

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige lønn

Ordnede og stabile arbeidsforhold

Lønn hver 14 dag

Hjelp med å finne bolig for personer som kommer utenfor regionen

Dekket boligkostnader (innenfor visse rammer)

Høres dette spennande og attraktivt ut? Nøl ikkje med å sende ein søknad med CV til HR / Bemanningsrådgjevar Bodil Jåtun Molvik i Rett Bemanning, bjm@rettbemanning.no

Spørsmål om stillinga kan rettast til Bodil Jåtun Molvik i Rett Bemanning, tlf: 95878082. Alle søknader blir behandla konfidensielt.

Søk stilling her


Vis flere stillinger: