- I fjor høst passerte vi ansatt nr. 100 i Region Øst, og nå passerer vi 200 i hele Norge. Det er morsomt å lede en bedrift i vekst bygd på solid kompetanse, sier konsernsjef Knut Jonny Johansen.

Faveo etablerer tre nye kontorer

Faveo vokser og etablerer tre nye kontorer i Norge.

- I løpet av mai passerer vi 200 ansatte i den norske delen av virksomheten, og vi har fått tre nye kontorer i år; på Brekstad, på Notodden og i Stavanger. Og vi har tenkt å fortsette veksten, sier en fornøyd konsernsjef Knut Jonny Johansen.

Kontoret på Brekstad åpnet i mars, og ledes av Lars Helge Kolmannskog.

Faveo har hatt flere oppdrag på Fosen de seneste årene, bl.a. på Ørlandet for Forsvarsbygg.

Her arbeider Faveo med reguleringsplan og konsekvensutredninger, og prosjektrådgivning for ledelsen for Kampflybasen.

mai ble Norsk Byggprosjektering AS på Notodden en del av Faveo, som dermed styrker sin posisjon i Telemark/ Buskerud-området. Kontoret har fire medarbeidere og ledes av Hans-Petter Kittilsen.

Fra samme dato åpner Faveo kontor også i Stavanger, hvor de lenge har ønsket å etablere seg.

- Faveo har allerede markert seg i regionen gjennom flere oppdrag, bl.a. en rammeavtale med Randaberg kommune og Avinor, hvor de har oppdrag tilknyttet helikopterterminalen på Sola flyplass, heter det i en melding fra selskapet.

- Markedet i Stavanger for prosjektledelse er betydelig. Her finnes en rekke flerfaglige og mindre firmaer, men ingen nasjonale firmaer med Faveos størrelse og kompetanseprofil, sier distriktsleder Tom Stian Høiland.

Konsernsjef Knut Jonny Johansen har vært med på den sterke veksten de siste årene. Først som leder for region Øst i Oslo, og fra juni 2013 som konsernsjef og leder i Norge.

- I fjor høst passerte vi ansatt nr. 100 i Region Øst, og nå passerer vi 200 i hele Norge. Det er morsomt å lede en bedrift i vekst bygd på solid kompetanse. Jeg er spesielt fornøyd med å endelig få på plass et kontor i Stavanger. Vi ser på Rogalandsregionen som en viktig utviklingsregion, hvor Faveo ønsker å være til stede. Vi har ventet på å få tak i de riktige folkene, og nå er i veldig fornøyd med å ha kommet skikkelig i gang, sier Johansen.