Starter nytt brannsikringsfirma

Jan Ingar Ottesen, med erfaring fra Firesafe, Kaefer Construction og Brann og Sikkerhetsforum starter nå opp eget brannsikringsfirma.

Jan Ingar Ottesen i StopFire AS.

Med seg på laget har han to andre fra det det nystartede selskapet StopFire AS beskriver som "Ottosen-klanen" fra Aurskog Høland. Tomas Ottesen er medeier og Hjalmar Ottesen er styreleder i selskapet

- Vi har lang erfaring i faget, først som montører, deretter som prosjektledere. Videre har jeg jobbet med salg og kalkulasjon, samt som avdelingsleder innenfor brannsikring og nå er vi eiere, sier Jan Ingar Ottesen i en pressemelding.

De har engasjert Hjalmar Ottesen som styreleder. Han kom som et frisk pust inn i bransjen allerede i 1988 da han begynte i Protan brannsikring. I 1993 kjøpte han sammen med Håkon Ameln og Nina Skeime Kostøl Firesafe as av Norsk Hydro. De bygde selskapet opp til å bli markedsleder i Norden, skriver StopFire AS.

Hjalmar Ottesen blir styreleder i det nye selskapet.

På 16 år vokste Firesafe AS til 8 avdelinger i Norge og datterselskap i Danmark med to avdelinger og det samme i Sverige.

- Jeg solgte meg ut i 2004 med 5 års karantenetid fra konkurranse i bransjen, noe jeg har holdt på alle måter når det nå har gått 10 år. Men jeg ser et spennende marked og ser frem til å være styreleder sier Hjalmar Ottesen.