Byggeleder for driftskontrakt Sør- Gudbrandsdalen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist26.05.2014

Driftskontrakt Sør-Gudbrandsdalen har 683 km veg og kontraktsområdet er riks- og fylkesvegene i kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu.

Driftskontrakt Sør- Gudbrandsdalen er én av seks driftskontrakter i Oppland fylke, og byggeleder vil bli en del av et større faglig miljø. Samarbeide og enhetlighet innen fagområdet drift samt samarbeide med andre enheter internt og eksternt vil være viktige områder.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en byggeleder som forstår mekanismene og som kan løse utfordringene i en driftskontrakt. Du får teknisk og økonomisk hovedansvar for gjennomføringen av driftskontrakten. Faglig tyngde er en forutsetning, men det er like viktig at du kan håndtere både entreprenører, grunneiere og brukerne av vegnettet på en god måte. Det blir ditt ansvar at alle samarbeider for et godt resultat.

Du skal

  • lede gjennomføringen av kontrakten mot entreprenør
  • drive HMS-arbeid
  • utføre kvalitets- framdrifts- og kostnadskontroll
  • ha kontakt og oppfølging av entreprenører og andre leverandører
  • ha kontakt med presse
  • ha kontakt med naboer til vegen og brukerne av vegnettet

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn

Kanskje har du allerede vært leder for en tilsvarende kontrakt, men også andre funksjoner fra tilsvarende prosjekter kan gi relevant kompetanse. Hvis du er interessert, vil vi gjerne snakke med deg!

Du må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå eller tilsvarende, minimum 3 år. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen.

En god og mangfoldig arbeidsplass

Vi er en liten, kreativ og effektiv prosjektorganisasjon, og vi setter pris på humør, arbeidsglede og omsorg for hverandre.

Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Vi tilbyr lønn avhengig av din kompetanse fra lønnstrinn 53 til 64, for tiden kr. 438 000,- til kr 533 000,- pr. år avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan vi vurdere høyere lønn. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Anita Brenden Moshagen

Mobil

909 15 169


Vis flere stillinger: