Prosjektledere / Ingeniører VA

Lørenskog kommune er nabokommune til Oslo med 34 000 innbyggere fra ca. 110 nasjoner som lever sammen i en konsentrert utbygd kommune. Kommunen har et dynamisk næringsliv og er et viktig handelssentrum på Nedre Romerike. Beliggenheten ved Oslo grense og med kort vei til Gardermoen gir godt grunnlag for spennende utvikling i årene som kommer. Lørenskog kommune har ca. 2000 ansatte.

FirmaMercuri Urval for Lørenskog kommune
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfrist01.06.2014

Vær med på utviklingen av Lørenskog kommune!

Lørenskog kommune søker nå 4 ingeniører/prosjektledere, henholdsvis til drifts- og prosjektseksjonen. Vi søker utviklingsorienterte personer med prosjekt- og ingeniørkompetanse som ønsker å lede investeringsprosjekter og annet ingeniørfaglig arbeid innen vann, vei, avløp og renovasjon.

Lørenskog kommune er inne i en ekspansiv periode preget av store investeringer og viktige utviklingsprosjekter. Det skal gjennomsnittlig investeres ca. 250 millioner kroner pr. år de kommende årene. Dette innebærer at vi nå ser etter flere dyktige ingeniører og prosjektledere som kan være med på å sikre god kvalitet og styring av prosjektene.

Åpen, troverdig og engasjert er Lørenskog kommunes verdier. Dette skal prege både organisasjonen og våre ansatte.

Vi søker dyktige, handlekraftige kandidater som evner å kombinere strategiske evner med en operativ arbeidsstil. God kompetanse og kunnskap om overordnet prosjektledelse og styring er ønskelig. De rette kandidatene har høyere utdannelse, fortrinnsvis teknisk / ingeniørfaglig, men vi er åpne for andre relevante kombinasjoner av fagkunnskap og praktisk erfaring. Viktigst er det at kandidatene har den erfaringen som trengs for å legge til rette for at kommunalteknikk når sine overordnede mål gjennom å sikre god kvalitet i tjenestene og effektiv og profesjonell prosjektgjennomføring.

Vi tilbyr stillinger med gode muligheter for å prege organisasjonens og regionens utvikling. Stillingen har utfordrende og spennende arbeidsoppgaver innenfor viktige samfunnsområder, og gir samtidig faglige og personlige utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser, og lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til spesialrådgiver Gunnar F. Aasgaard tlf. 909 82 393 eller Mercuri Urval ved Anne Cecilie Braarud tlf. 975 59 089 / Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 01.06.2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp.

Søk stillingen her